duminică, 29 ianuarie 2023
Informația fără granițe


Trafic internațional de autoturisme furate, o mașină de 40.000 de euro căutată în Italia a fost găsită la Vișeul de Sus

Scris de: Daniela Stoica , înv Din România Știri - luni, 17 februarie 2020 Etichete: ,

Un autoturism în valoare de aproximativ 40.000 euro, căutat de autorităţile din Italia, a fost descoperit de polițiștii de frontieră la Vişeul de Sus, în Maramureș, informează PFR.

Poliţiştii români din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vişeul de Sus au depistat în trafic un cetăţean român care conducea un autoturism marca Range Rover, în valoare de 40.000 de euro, căutat de către autorităţile italiene.

Autoturism de 40.000 de euro căutat de polițiști în Italia descoperit la Vișeul de Sus

 

Autoritățile române au demarat la data de 14 februarie o acţiune pe linia combaterii traficului internaţional de autoturisme furate.

În jurul orei 07.30, din ziua respectivă, a fost identificat şi oprit în trafic pentru control, pe raza localităţii Vişeul de Sus, un autoturism marca Range Rover, înmatriculat în Italia, condus de cetăţeanul român D.T., în vârstă de 38 de ani.

La cererea polițiștilor șoferul nu a putut prezenta documentele autoturismului, drept urmare s-au efectuat verificări în bazele de date, ocazie cu care s-a constatat că maşina figura ca fiind bun pentru confiscare, alertă emisă de autorităţile din Italia la începutul lunii februarie din acest an.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 40.000 euro, a fost confiscat, iar bărbatul român în cauză este cercetat de poliţiştii de frontieră sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.