vineri, 8 decembrie 2023
Informația fără granițe


Tragedie pentru doi frați români din străinătate, părinții lor din România au fost găsiți morți în casă

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din România Știri - duminică, 19 martie 2023 Etichete: , , , , , , , ,

Doi frați români stabiliți în străinătate trăiesc o mare tragedie, părinții lor soți din Târgu Mureș, ambii în vârstă de 84 de ani, au fost găsiți fără suflare în propria casă sâmbătă, 18 martie. Panicați că părinții lor nu răspundeau la telefon, cei doi frați au alertat autoritățile, informează Prov TV.

Pompierii au forțat ușa și au intrat în casa celor doi bătrâni din centrul orașului. Din nefericire i-au găsit decedați, în camere separate. În casă mirosea puternic a gaz.

- Continuarea după publicitate -

Captură video Pro TV

Cauza morții ar fi intoxicația cu monoxid de carbon, dar autopsia va clarifica cu exactitate ce anume a cauzat decesul celor doi soți. Un operator SMURD a afirmat: „Echipajul de pompieri, prin aparatura specifică, a constatat o scurgere de monoxid de carbon.”

„Ne-am deplasat la locul intervenției cu o autospecială de lucru și spumă și o autospecială CBRN, am identificat două persoane. Din păcate, victimele au fost decedate, cod negru”, a declarat pentru sursa citată Toduț Raul, șeful intervenției.

- Continuarea după publicitate -

Captură video Pro TV

Cuplul de pensionari era respectat și iubit de vecinii care sunt șocați de ceea ce s-a întâmplat. Ei povestesc că bătrânii duceau o viață activă și se îngrijeau singuri de gospodărie. „Marți dimineața a scos gunoiul afară soția și de atunci n-am mai văzut-o. Vecina a venit la mine și mi-a spus că bate la ușă și la poartă și nu răspunde.”

Cadavrele au fost transportate la Institutul de Medicină Legală, pentru necropsie, iar polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.