luni, 11 decembrie 2023
Informația fără granițe


Un autoturism BMW în valoare de 40.000 de euro căutat în Marea Britanie a fost descoperit la Borșa

Scris de: Daniela Stoica , înv Din România Știri - duminică, 1 septembrie 2019 Etichete: , , , , , , ,

Un autoturism marca BMW, seria 6, în valoare de 40.000 de euro, care figura în bazele de date ca fiind căutat de către autoritățile din Marea Britanie. a fost descoperit la un imobil de pe raza localității Borșa de către polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș.

Joi, 29 august, la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional de mașini furate din străinătate. Astfel, în curtea unui imobil de pe raza localității Borșa, județul Maramureș, polițiștii de frontieră au identificat un autoturism marca BMW seria 6, despre care existau date că este căutat de către autoritățile din străinătate.

- Continuarea după publicitate -

În baza unui mandat de percheziție domiciliară emis de către Judecătoria Vișeu de Sus, polițiștii de frontieră s-au deplasat la locația respectivă, iar în urma unor verificări în bazele de date suplimentare, s-a stabilit că autoturismul BMW, seria 6, an fabricație 2014, figurează cu alertă ,,bun căutat pentru confiscare”, alertă emisă de Marea Britanie în data de 27 august 2019.

Autoturismul în cauză, în valoare de 188.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Poliției de Frontieră, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Un autoturism BMW în valoare de 40.000 de euro căutat în Marea Britanie a fost descoperit la Borșa. Foto: PRF

- Continuarea după publicitate -