vineri, 8 decembrie 2023
Informația fără granițe


Un autoturism Jaguar căutat în Italia și unul Kia căutat în Belgia au fost reținute la intrarea în România

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din România Știri - marți, 13 august 2019 Etichete: , , , , ,

Un autoturism marca Jaguar, căutat de autoritățile italiene și un altul marca Kia, căutat de autoritățile din Belgia, au fost descoperite de polițiștii de frontieră în data de 10 august 2019 la intrarea în țară prin Punctul de Trecere a Frontierei Petea din județul Satu Mare.

La volanul mașinii Jaguar, care era înmatriculată în Italia, se afla un bărbat în vârstă de 25 de ani cu inițialele C.I., în timp ce la volanul mașinii Kia, care era înmatriculată în Franța, se afla T.V., în vârstă de 31 de ani.

- Continuarea după publicitate -

În urma verificărilor efectuate de polițiștii de frontieră în bazele de date internaționale s-a constatat că ambele mașini erau semnalate ca fiind căutate de autoritățile din Italia, respectiv Belgia.

„În cauză, autoturismele, în valoare totală de 113.800 lei, (Jaguarul în valoare de 94.000 lei și Kia în valoare de 18.800 lei) au fost indisponibilizate la sediul Punctului de Trecere al Frontierei Petea, iar poliţiştii de frontieră efectuează, în ambele cazuri, cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun”, se precizează în comunicatul emis de Poliția de Frontieră Română.