luni, 11 decembrie 2023
Informația fără granițe


Un român care se întorcea din Spania a murit după ce a căzut din autocarul care se afla în mișcare

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din România Știri - joi, 24 octombrie 2019 Etichete: , , , , , , ,

Un bărbat de 41 de ani a murit joi, 24 octombrie 2019, după ce s-a aruncat din autocarul care-l aducea din Spania și care circula în acel moment pe DN1 (E68), la intrare în municipiul Coldea din județul Brașov. În urma impactului cu carosabilul, bărbatul a decedat.

Din primele informații reiese că bărbatul a deschis ieșirea de urgență din spatele autocarului și apoi a căzut pe carosabil, dar nu se știe încă dacă gestul său a fost intenționat sau o greșeală. Polițiștii investighează acum pentru a descoperi circumstanțele exacte în care a avut loc accidentul.

- Continuarea după publicitate -

,,Un bărbat, de 41 ani, care se deplasa cu un autovehicul care efectuează curse regulate între Spania și România, pe DN1, la intrarea în municipiul Codlea, ar fi căzut din autovehicul în timp ce acesta se afla în mișcare. Echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul persoanei. Cadavrul a fost ridicat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală din Brașov în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor producerii accidentului”, a explicat pentru brasovtv.com purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov, agent de poliție Nadia Olaru.

Conform celor relatate și de I.S.U. Brașov, la locul tragediei au intervenit două echipaje SMURD care au aplicat manevre de resuscitare bărbatului, dar acesta nu a răspuns a manevrele și a fost declarat decedat.