luni, 11 decembrie 2023
Informația fără granițe


Un copil de 8 ani din Germania a condus o mașină cu viteza de 140 de kilometri pe autostradă

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Știri - vineri, 23 august 2019 Etichete: , , , , , , , ,

Un copil în vârstă de 8 ani din Germania a condus o mașină cu transmisie automată pe autostradă ajungând la o viteză de 140 de kilometri pe oră. Incidentul a avut loc în seara de joi, 22 august și este publicat pe pagina de Facebook a poliției din Soest, Renania de Nord (vestul Germaniei).

Băiețelul, care a luat mașina părinților săi fără ca aceștia să fie la cunoștința acestui fapt, s-a justificat spunând polițiștilor „voiam doar să conduc un pic.” Copilul a oprit mașina într-o zonă de parcare de pe autostrada care duce la Dortmund, fără a provoca pagube. După oprire, a avut grijă să aprindă luminile intermitente și să plaseze triunghiul în spatele mașinii, un autoturism Volkswagen Golf.

- Continuarea după publicitate -

Mama băiețelului a declarat că nu este pentru prima dată când micuțul s-a urcat la volanul unei mașini și că a mai condus automobile în spațiu privat. Pe lângă acestea, copilul participă în mod regulat la curse de kart-uri. Viteza pe care a atins-o însă cu mașina părinților pe autostradă l-a speriat, determinându-l să se oprească, iar când a sosit poliția, a izbucnit în lacrimi.

„Ich wollte nur ein bisschen Autofahren.“ sagte in der Nacht ein 8-Jähriger zu unseren Kollegen. Er war von zuhause mit…

Gepostet von Polizei NRW Soest am Mittwoch, 21. August 2019