marți, 2 iulie 2024
Informația fără granițe


Un român care se întorcea din străinătate a murit lovit de un camion când s-a oprit la un popas ca să mănânce

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora În evidență Prima pagină Știri - marți, 2 iulie 2024 Etichete: , , , ,

Un bărbat de 62 de ani din județul Botoșani a murit într-un accident rutier produs în județul Bistrița-Năsăud. Tragedia s-a petrecut în timp ce acesta se întorcea acasă din Germania, unde lucra la un abator, informează Monitorul de Botoșani.

Victima, originară din localitatea Știubieni, se afla în drum spre casă pentru a-și petrece concediul. În momentul incidentului, bărbatul oprise la un popas pentru a mânca, când a fost acroșat de un camion.

Sursa foto: Monitorul de Botosani

Accidentul a avut loc pe direcția Vatra Dornei – Bistrița, iar autocamionul era condus de un bărbat de 41 de ani din județul Suceava.

Sursa foto: Monitorul de Botosani

Imediat după impact, botoșăneanul a fost transportat de urgență la spitalul din Bistrița în stare de inconștiență. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, bărbatul a decedat la unitatea medicală.

Inspectoratul de Poliție Județean a transmis că „accidentul s-a soldat cu rănirea bărbatului de 62 de ani care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului și pentru a determina dacă au fost respectate toate normele de siguranță rutieră.

Această tragedie aduce în atenție din nou pericolele de pe drumurile din România și necesitatea respectării regulilor de circulație, atât de către pietoni, cât și de către șoferi, pentru a preveni astfel de incidente dramatice.