luni, 11 decembrie 2023
Informația fără granițe


Un român din Franța a murit după ce a fost înjunghiat de un conațional în plină stradă. Criminalul este căutat de polițiști

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - sâmbătă, 4 iulie 2020 Etichete: , , , ,

Un bărbat român, în vârstă de 43 de ani și rezident la Nantes, în Franța, a murit după ce a fost înjunghiat de un conațional în plină stradă, relatează publicația franceză Ouest France.

Agresiunea a avut loc vineri, 3 iulie, în jurul orei 18:30, la intersecția dintre rue Nizan și bulevardul Victor Hugo. Potrivit unor apropiați ai bărbatului decedat, cetățeni români și ei, acesta se întorcea de la muncă atunci când, din motive în curs de investigare încă, a intrat într-o altercație cu un conațional. Celălalt bărbat a scos un cuțit însă și l-a înjunghiat pe românul de 43 de ani sub privirile îngrozite ale mai multor martori.

- Continuarea după publicitate -

Victima a reușit să fugă și s-a ascuns într-o scară de pe bulevardul Victor-Hugo, nr. 3, până la sosirea forțelor de ordine, în timp ce agresorul a fugit și el și s-a ascuns într-un apartament dintr-o clădire din zonă. Când polițiștii au încercat să intre în apartament, criminalul a sărit pe o fereastră și a dispărut, fiind căutat și la această oră de polițiștii francezi. Anchetatorii nu exclud ca acesta să încerce să se întoarcă în România.

Între timp, bărbatul înjunghiat a fost transportat la spital, dar rănile suferite erau prea grave și la scurt timp după internare a murit. Apropiații săi spun că era tatăl unui copil mic și provenea din sudul României, la fel ca și criminalul său.