luni, 29 mai 2023
Informația fără granițe


Un român din Italia a murit în urma unui grav accident rutier între un Volkswagen Passat și un Ford Transit

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - luni, 7 septembrie 2020 Etichete: , , , ,

Tragedia s-a petrecut în seara zilei de duminică, 6 septembrie 2020, în provincia italiană Pavia, unde un autoturism Volkswagen Passat și o furgonetă Ford Transit s-au lovit frontal. În urma impactului dintre cele două mașini, unul dintre șoferi a decedat pe loc, scrie ziarul Il Giorno.

Autoturismul Vokswagen Passat implicat în accident. Era condus de un român. Foto: informatorevigevanese.it

Accidentul s-a produs în jurul orei 22:00 de ieri seară, pe Strada Provincială 26 (SP26) din Pavia, pe raza localității Ceretto Lomellina, în propierea intersecției cu drumul care duce spre Castello d’Agogna. Impactul dintre cele două mașini a dus la decesul instantaneu al șoferului care conducea mașina Volkswagen Passat, fiind vorba despre un bărbat de cetățenie română, în vârstă de 52 de ani și cu inițialele numelui P.P., care era rezident în localitatea Sant’Angelo Lomellina.

La volanul furgonetei Ford Transit, în schimb, se afla o femeie italiancă de 34 de ani și rezidentă în Savona, care a suferit răni foarte grave și a fost transportată cu elicopterul la spitalul Niguarda din Milano.

Dinamica accidentului este încă în curs de investigare, carabinierii din Vigevano fiind cei care anchetează circumstanțele în care cele două mașini au ajuns să se lovească.

DISTRIBUIE