luni, 28 noiembrie 2022
Informația fără granițe


Un român din Spania amenința trecătorii cu toporul pe stradă după o ceartă cu alți conaționali

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Știri - luni, 2 noiembrie 2020 Etichete: , , , , , , , ,

Poliția din Coslada (Madrid)  a arestat sâmbătă, 31 octombrie, în jurul orei 14:00, un bărbat român în vârstă de 36 de ani, care a amenințat trecătorii cu un topor în zona străzii Doctor Fleming. Trecătorii au sesizat organele de ordine publică, reclamând că bărbatul încerca să atace persoanele care se plimbau în zonă, provocând panică în rândul oamenilor, informează publicația El Mundo.

O patrulă a Poliției Locale a reușit să-l localizeze și să-l aresteze pe bărbatul care se numește E. Marian. În momentul reținerii au apărut alți trei cetățeni români care au declarat că se numărau printre cei care fuseseră amenințați cu toporul de către agresorul respectiv. Agenții de la Poliției Locale au fost nevoiți să-i calmeze și să-i liniștească, astfel încât să nu îl atace pe bărbatul reținut. Ulterior, la fața locului s-au deplasat și agenții de la Poliția Națională.

Autoritățile spaniole presupun că motivul comportamentului agresiv a fost o discuție anterioară pe care bărbatul a avut-o cu alți compatrioți români, cu privire la anumite certuri dintre ei. Toporul a fost confiscat și din fericire nimeni nu a fost rănit. Cu toate acestea, potrivit Poliției Locale din Coslada „bărbatul a creat dezordine și teamă într-o zonă foarte aglomerată a orașului”, și va fi prezentat instanțelor de judecată.

Toporul confiscat bărbatului român. Foto: El Mundo

Trimite acest articol și prietenilor tăi