luni, 11 decembrie 2023
Informația fără granițe


Un șarpe uriaș a fost găsit printre cutiile cu roșii dintr-un magazin din România

Scris de: Daniela Stoica , înv Din România Știri - sâmbătă, 24 august 2019 Etichete: , , ,

Vineri, 23 august, la un raion din magazinul Kaufland din Sfântul Gheorghe, a fost găsit printre cutiile cu roșii un șarpe uriaș, scrie Știri Botoșani. Șarpele a îngrozit clienții aflați în acel moment în supermarket, el a fost fotografiat, iar poza a fost trimisă la We Radio din Sfântu Gheorghe.

Echipa We Radio a solicitat imediat conducerii magazinului un răspuns la situația creată. Compania a răspuns că situația a fost remediată, marfa a fost retrasă și întreaga zonă igienizată. De asemenea, conducerea unității a transmis că o anchetă a fost demarată pentru a se stabili cum a ajuns șarpele printre produsele de pe raft. În urma cercetărilor, s-a constatat că șarpele ieșise din cutia cu smochine proaspete sosite din Turcia.

- Continuarea după publicitate -

„Situația din magazinul din Sfântu Gheorghe (Covasna) a fost remediată în jurul orei 15,00, la câteva minute după ce a fost semnalată. Am retras pe loc marfa, am igienizat urgent zona și am restabilit toate standardele igienico-sanitare din magazin. În urma primelor verificări, am aflat că șarpele ieșise din cutia cu smochine proaspete sosite din Turcia. La raion, legumele și fructele sunt plasate în cutiile în care vin de la furnizor. Am retras imediat de la comercializare loturile de smochine proaspete din toate magazinele și am contactat furnizorul pentru explicații. În acest moment, toate cutiile ce provin de la acest furnizor sunt controlate unu la unu, iar smochinele care se vor livra în magazine începând de mâine vor fi sigure. Am demarat un control amănunțit pe întregul lanț furnizor – magazin. Vă asigurăm de toată implicarea echipelor noastre pentru a afla cum s-a întâmplat așa ceva”, au explicat reprezentanții Kaufland din Sfântu Gheorghe.

Despre groaza pe care au simțit-o clienții magazinului aflați în acel moment la fața locului, nimeni nu a făcut însă nicio referire.