fbpx
joi, 30 iunie 2022
Informația fără granițe


Un tânăr român infectat cu COVID-19 a murit după ce s-a întors din Anglia. Mama și bunica au fost confirmate cu virusul SARS-CoV-2

Scris de: Daniela Stoica , înv Fără categorie - joi, 28 ianuarie 2021

Un tânăr român în vârstă de 34 de ani, revenit recent din Anglia și confirmat cu SARS-CoV-2, a murit la spitalul din orașul Slatina, județul Olt. Mama și bunica sunt și ele infectate. Autoritățile se întreabă dacă este vorba de primul caz din acest județ de infectare cu noua tulpină COVID -19.

Tânărul s-a întors în comuna Stoenești, județul Olt, unde locuitorii sunt acum speriați că ar putea fi vorba de o infectare cu noua tulpină a virusului. Teama oamenilor a fost accentuată după ce mama și bunica bărbatului au fost confirmate cu virusul SARS-CoV-2.

Boala a evoluat extrem de rapid și s-a soldat cu decesul bărbatului. Medicii au decis trimiterea probelor recoltate de la rudele infectate pentru a se stabili dacă este vorba sau nu despre primul caz din Olt de infectare cu noua tulpină.

- Continuarea articolului după publicitate -

„Ca și comorbidități avea obezitate de gradul 2-3 și o ușoară insuficiență hepatică la internarea la noi în spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Slatina, medicul Florin Popa, conform Digi FM.

Autoritățile sanitare i-au sfătuit pe locuitorii comunei Stoenești să fie precauți și să respecte măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului. Rezultatele trimise la București ar putea sosi cel mai devreme la sfârșitul acestei săptămâni, când se va ști dacă tânărul mort de Covid a fost sau nu infectat cu noua tulpină.

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi