duminică, 21 iulie 2024
Informația fără granițe


Valentin, românul din Anglia care a murit chiar de ziua fetiței sale

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Știri - vineri, 18 octombrie 2019 Etichete: , , , , , , ,

Un tragic accident rutier a pus capăt vieții unui român din Anglia chiar în ziua în care fetița lui împlinea vârsta de 12 ani. Valentin Sâmbiteanu avea 35 de ani, locuia la Londra, iar pe 10 octombrie a murit în urma unui accident de circulație în timp ce se întorcea de la muncă.

Bărbatul român a fost lovit puternic de un autoturism în timp ce se afla pe motocicleta sa. Pe o șosea cu trafic intens de la periferia Londrei, la un moment dat, un autoturism a ieșit de pe un drum secundar și, în loc să acorde prioritate motocicletei, a lovit-o în plin. Valentin a fost aruncat câțiva metri prin aer, impactul cu solul fiindu-i fatal. A murit după câteva minute de la producerea accidentului.

Valentin Sâmbiteanu divorțase și plecase în Anglia cu patru ani în urmă unde s-a angajat la o croitorie. În România o avea pe Izabela, fetița sa de 12 ani, cu care ținea legătura și de care era foarte atașat. În dimineața zilei de joi, când Izabela aniversa ziua de naștere, tatăl său i-a dedicat pe Facebook o postare în care scria: „La mulți ani și multă sănătate prințesa mea, să ai parte de tot ce îți dorești în viață”. Nu a mai apucat să o sune și să-i ureze „la mulți ani”, s-a stins pe o șosea din Londra, undeva departe de țara și de fiica sa.

La postarea tatălui român o persoană a scris în comentarii referitor la tragedia care a avut loc: „O mare durere pentru părinții și familia lui, o mare pierdere pentru fiica sa”.