luni, 11 decembrie 2023
Informația fără granițe


(Video) Un român din Costa Rica a fost asasinat în trafic împreună cu iubita lui

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Știri - miercuri, 11 septembrie 2019 Etichete: , ,

Un cetățean român în vârstă de 38 de ani şi iubita acestuia, un fotomodel costarican, au fost ucişi marţi, 10 septembrie, în oraşul Alajuelita din Costa Rica, au anunţat autorităţile locale citate de Mediafax.

Bărbatul român era din Oradea, se numea Ionuţ George Oţelac, avea 38 de ani şi împreună cu Raquel Maria Gamboa Mora, în vârstă de 25 de ani, călătoreau la bordul unui automobil când au fost împușcați de către doi motociclişti, pe o stradă din oraşul Alajuelita. Cei care au tras asupra cuplului au dispărut imediat de la locul faptei.

- Continuarea după publicitate -

În imaginile video surprinse de camerele de supraveghere se vede cum, în momentul în care maşina celor doi s-a oprit, doi motociclişti îmbrăcaţi în negru s-au apropiat de autoturism şi au început să tragă de mai multe ori.

Românul, care se afla la volan, a pierdul controlul şi s-a izbit cu maşina într-un alt autoturism parcat pe marginea drumului. În urma impactului, maşina în care se aflau românul şi fata de 25 de ani, despre care presa costaricană spune că ar fi fost iubiţi, a luat foc.

Conform Mediafax care citează surse locale din Costa Rica, Oțelac ar fi fost implicat într-o reţea de trafic internaţional de droguri şi a fost arestat în anul 2001 după ce a fost prins pe aeroportul din Juan Santamaria cu 20 de kilograme de cocaină.

- Continuarea după publicitate -

Raquel Maria Gamboa Mora, iubita bărbatului român, era un fotomodel cunoscut în Costa Rica, pozând pentru mai multe reviste de fitness.

În video de mai jos, publicat de Alajuelita Informada, imaginile în care cei doi asasini trag asupra cuplului din mașină. Foto articol: Reporetis.

#UH Alajuelita Informada – Así fue como asesinaron al Rumano y a la joven modelo Costarricense esta tarde frente a la Municipalidad de Alajuelita.Dos sujetos motorizados fueron quienes dieron fin a la vida de la joven de 25 años y al hombre de 38 años quien en el pasado fue investigado por varios delitos.#AlajuelitaInformada #Comparte

Gepostet von Alajuelita informada. am Dienstag, 10. September 2019