luni, 28 noiembrie 2022
Informația fără granițe


Wizz Air anunță noi zboruri spre Spania și Belgia începând din luna decembrie

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Din România Știri - miercuri, 8 septembrie 2021 Etichete: , , , , , , , ,

Compania aeriană Wizz Air anunță astăzi introducerea a două noi rute din România către Spania și Belgia. Românii pot călători de acum de la Iași către Madrid, Spania, în zilele de joi și duminică, începând cu 2 decembrie. Iar un alt zbor va pleca din Suceava către Bruxelles, Belgia, în fiecare marți și sâmbătă, începând cu 4 decembrie. Biletele pentru cele două rute sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, începând de la 99 lei.

Tariful este pentru un singur segment, inclusiv taxa de administrare. Include un bagaj de mână (dimensiuni maxime: 40x30x20 cm). Trollerul și orice bagaj adițional de cală sunt tarifate adițional. Prețul se aplică doar rezervărilor efectuate pe wizzair.com și prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil. Numărul de locuri la tarifele indicate este limitat.

Aceste noi rute vin în completarea zborurilor deja operate de pe aeroporturile din România către destinații din Spania și Belgia, populare printre români. Astfel, pasagerii români vor putea călători cu ajutorul acestor noi zboruri accesibile de la Wizz Air în două dintre cele mai încântătoare capitale europene. Al doilea cel mai mare oraș din UE, Madrid este un centru urban cu o cultură, istorie și arhitectură încântătoare și bogate. Gazda unor instituții cheie ale Uniunii Europene, Bruxelles este un important nod economic, cultural și social în Europa.

Wizz Air recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.

Trimite acest articol și prietenilor tăi