miercuri, 30 noiembrie 2022
Informația fără granițe


Wizz Air: Bilete gratuite pentru refugiații ucraineni, perioada de valabilitate a fost prelungită

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din România Informații utile Știri - vineri, 11 martie 2022 Etichete: , , , , , , , , , , , ,

Wizz Air a anunțat vineri, 11 martie, că încă există un număr semnificativ de locuri gratuite disponibile pentru refugiații ucraineni și care pot fi rezervate pentru toate zborurile către Europa continentală, cu plecare din țările de graniță ale Ucrainei (Polonia, Slovacia, Ungaria, România). De asemenea, compania aeriană a prelungit perioada de valabilitate pentru aceste bilete gratuite până în data de 10 aprilie 2022.

„Dorim să îi asigurăm pe toți refugiații ucraineni că încă există locuri libere disponibile pe multe dintre rutele noastre, inclusiv pentru zborurile cu plecare din Budapesta, Gdansk, Cracovia și Katowice. Deși unele rute la anumite date au fost mai solicitate decât altele și, din păcate, s-au epuizat deja, continuăm să monitorizăm rezervările și să oferim noi locuri acolo unde este posibil. De asemenea, Wizz Air continuă să adauge avioane mai mari și zboruri suplimentare din țările de graniță către Europa pentru a sprijini circulația refugiaților ucraineni, în funcție de nevoi”, au transmis reprezentanții companiei aeriene.

De asemenea, Wizz Air continuă să ofere un tarif special de 29,99 de euro (preț pe un segment, inclusiv taxa de administrare) pentru toate celelalte zboruri (excluzând Emiratele Arabe Unite, Islanda și Insulele Canare), precum și un tarif de 69,99 de euro (preț pe un segment, inclusiv taxa de administrare) pentru toate zborurile către Emiratele Arabe Unite, Islanda și Insulele Canare, pentru a sprijini refugiații ucraineni, indiferent unde se află acum. Clienții sunt în continuare încurajați să verifice site-ul nostru, deoarece pot fi disponibile tarife mai mici. Este inclus un bagaj de mână (maximum 40x30x20cm). Trollerul și fiecare bagaj de cală sunt supuse unor taxe suplimentare. Prețul se aplică doar rezervărilor efectuate pe https://wizzair.com/#/rescue.

Refugiații ucraineni care doresc să rezerve un zbor pot face acest lucru accesând https://wizzair.com/#/rescue. Biletele gratuite rămase și tarifele speciale vor fi disponibile pentru călătorii până în data de 10 aprilie 2022. Pasagerii vor trebui să introducă numărul pașaportului ucrainean (pașaport străin folosit pentru călătoria în afara țării) în momentul rezervării pentru a se califica pentru locurile gratuite, și li se va cere, de asemenea, să prezinte pașaportul ucrainean în momentul check-in-ului.

Trimite acest articol și prietenilor tăi