marți, 26 septembrie 2023
Informația fără granițe


Wizz Air, două rute noi spre Spania și Republica Cehă începând cu anul viitor

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - joi, 5 decembrie 2019 Etichete: , , , , , , , , , , ,

Compania ungrească Wizz Air a anunțat de curând alocarea unei noi aeronave, dar și lansarea a două noi rute din București spre două orașe europene.

„Wizz Air îşi extinde operaţiunile în Bucureşti prin alocarea unei noi aeronave Airbus A321, care va intra în flotă în iulie 2020, şi va lansa două noi rute către Praga şi Sevilla, aceasta din urmă fiind singura conexiune între capitala României şi importantul oraş din Andaluzia, potrivit unui comunicat al companiei aeriene”, se arată în comunicatul companiei aeriene citată de ziarul Adevărul.

„Suntem bucuroşi să anunţăm aeronava cu numărul 13 din flota Wizz Air din Bucureşti, precum şi două noi rute. Sevilla este o destinaţie complet nouă pentru reţeaua Wizz Air şi o lansăm din Bucureşti începând cu iulie 2020 împreună cu Praga, despre care ştim că este foarte apreciată de turiştii români. Astfel, rămânem dedicaţi pieţei din România şi oferim noi oportunităţi de călătorie interesante către cele mai atractive destinaţii din Europa şi nu numai. Echipajul nostru profesionist şi prietenos va întâmpina în curând pasagerii la bordul noii aeronave Airbus A321 ce va începe să opereze în România din vara anului viitor”, a declarat Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

În ceea ce privește noul aparat de zbor, acesta va determina creșterea flotei pe care o deține compania în baza bucureșteană la 13 aeronave în 2020, iar numărul total de avioane alocate de Wizz Air în România va fi de 30. În același timp, numărul de angajați pe care compania ungurească îi are în țara noastră se va ridica la 1.100.

Totodată, mai spune conducerea companiei, noua aeronavă alocată la București va permite și creșterea frecvenței de zboruri spre rute populare. Astfel, numărul de zboruri către Roma Ciampino va ajunge la 13, de la 10; către Madrid – la 10, de la 7; către Bologna – la 9, de la 7. La Bruxelles Charleroi numărul de zboruri va urca la 11, de la 9, în timp ce spre Geneva acestea vor ajunge la 4, de la 3.

DISTRIBUIE