vineri, 8 decembrie 2023
Informația fără granițe


Wizz Air introduce opt rute noi spre Italia, Germania, Grecia, Danemarca și Norvegia

Scris de: Daniela Stoica , înv Fără categorie - vineri, 26 iunie 2020

Compania aeriană Wizz Air a anunțat introducerea a opt rute noi din București, începând din luna august, cu prețurile biletelor începând de la 119 lei, pe segment. Prețul se aplică doar rezervărilor efectuate pe wizziar.com și aplicația pentru mobil WIZZ. Numărul de locuri la tarifele prezentate este limitat.

Potrivit unui comunicat al companiei, cele opt destinații cu plecare din București vor fi: Cagliari (Sardinia/Italia), Copenhaga (Danemarca), Bergen (Norvegia), Hamburg, Karlsruhe/ Baden-Baden, Memmingen (Germania), Santorini și Mykonos (Grecia).

- Continuarea după publicitate -

Zilele de operare și data lansării zborurilor respective sunt redate în tabelul de mai jos:

Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală și, ca urmare a programului de curățare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală.

- Continuarea după publicitate -

Fiecare pasager primește la intrarea în aeronavă șervețele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achizițiile de la bord se recomandă plata contactless.

Pasagerii sunt rugați să urmeze măsurile de distanțare fizică introduse de autoritățile locale de sănătate și sunt încurajați să efectueze toate achizițiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport.

„Pe măsură ce ne redeschidem treptat rutele, considerăm că este la fel de important să adăugăm oportunități noi și interesante de călătorie pentru pasagerii noștri, păstrând siguranța și confortul. Am introdus măsuri suplimentare de sănătate și siguranță pentru pasageri și echipajul de la bord, astfel încât călătoria cu Wizz Air să rămână o experiență fără griji, cu tarife mici și atractive”, a declarat George Michalopoulos, Chief Commercial Officer al Wizz Air.