sâmbătă, 30 septembrie 2023
Informația fără granițe


Wizz Air lansează un nou zbor Viena – Constanța. Alte noi destinații pentru vara anului 2020

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Știri - marți, 5 mai 2020

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă dezvoltare și cel mai verde transportator aerian din Europa, a anunțat astăzi lansarea a opt noi rute din Viena spre următoarele destinații: Bruxelles, Tallinn, Burgas, Constanța, Rodos, Heraklion, Zakynthos și Marrakech. Biletele spre aceste destinații atractive pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației de mobil la prețuri ce pornesc de la doar 19,99 de euro, se arată într-un comunicat sosit pe adresa redacției noastre.

Zborul Viena – Constanța va fi operat două zile pe săptămână, lunea și vinerea, începând cu 4 iulie 2020.

Biletele se pot rezerva deja pe site-ul companiei sau prin intermediul aplicației. Prețul de 19,99 de euro este tariful pentru un singur segment, cu taxa de administrare inclusă. Un bagaj de mână (max: 40x30x20cm) inclus. Trollerul și orice bagaj adițional de cală vor fi taxate adițional. Prețul se aplică doar rezervărilor efectuate pe wizziar.com și aplicația pentru mobil WIZZ. Numărul de locuri la tarifele prezentate este limitat.

Anunțul de astăzi vine pe măsură ce noua eră a călătoriilor igienizate începe la Wizz Air:

Compania aeriană a anunțat recent o serie de măsuri de igienă crescute pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților și ale echipajului. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști, echipajul de cabină având și mănuși.

Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală și, ca urmare a programului de curățare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală.

- Continuarea după publicitate -

Fiecare pasager primește la intrarea în aeronavă șervețele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achizițiile de la bord se recomandă plata contactless. Pasagerii sunt rugați să urmeze măsurile de distanțare fizică introduse de autoritățile locale de sănătate și sunt încurajați să efectueze toate achizițiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport.

Pentru mai multe informații accesați acest link către noul videoclip Wizz Air despre procedurile de sănătate și securitate.

DISTRIBUIE