fbpx
luni, 27 iunie 2022
Informația fără granițe


WIZZ AIR: noi zboruri spre Italia și Grecia începând din luna iunie

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Din România Informații utile Știri - marți, 11 mai 2021 Etichete: , , , , , , ,

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa anunță două noi rute din Cluj-Napoca către Chania (Grecia) și Catania (Italia).

Zborurile spre și dinspre Catania se vor efectua în zilele de marți și sâmbătă ale săptămânii, iar spre Chania zborurile vor fi sâmbata. Primele zboruri vor decola de pe aeroportul din Cluj-Napoca sâmbătă, 12 iunie 2021.

Prețul biletelor începe de la 119 RON (24.99 EUR), iar biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil. Tariful de 24,99 euro este pentru un singur segment de zbor, inclusiv taxa de administrare. Include un bagaj de mână (dimensiuni maxime : 40 x 30 x 20 cm). Trollerul și orice bagaj adițional de cală sunt plătite separat.

- Continuarea articolului după publicitate -

Aceste două noi rute suplimentează legăturile existente operate deja de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj către insula grecească Creta și insula italiană Sicilia, ambele destinații populare de vacanță pentru români. Astfel, pasagerii din Cluj-Napoca și din împrejurimi vor putea călători cu Wizz Air către noi destinații de vacanță din Grecia și Italia în această vară.

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi