luni, 28 noiembrie 2022
Informația fără granițe


Wizz Air: O nouă rută disponibilă începând de astăzi din România spre Spania

Scris de: Mihai Diaconu , înv Articole corelate Din diaspora Informații utile Știri - joi, 16 decembrie 2021 Etichete: , , , , , , ,

Compania aeriană Wizz Air a anunțat, printr-un comunicat trimis presei, că o nouă rută România-Spania a fost inițiată astăzi, 16 decembrie 2021.

Potrivit sursei citate, pasagerii români pot călători, începând de astăzi, spre capitala Spaniei de la Iași în zilele de joi și duminică, iar biletele pot fi achiziționate atât pe site-ul companiei, cât și de pe aplicația pentru mobil.

„Această nouă rută este a 22-a rută Wizz Air operată de pe Aeroportul Internațional Iași, suplimentând zborurile care decolează deja către destinații variate din Europa”, transmite conducerea Wizz Air.

Astfel, pasagerii români vor putea călători cu ajutorul acestei noi rute accesibile a Wizz Air către una dintre cele mai încântătoare capitale Europene. Al doilea cel mai mare oraș din Uniunea Europeană, Madridul este o destinație populară printre români, precum și un centru urban cu o cultură, istorie și arhitectură spectaculoase.

Trimite acest articol și prietenilor tăi