sâmbătă, 23 septembrie 2023
Informația fără granițe


Wizz Air prelungește până la 16 iunie perioada de suspendare a zborurilor spre mai multe țări

Scris de: Daniela Stoica , înv Din România În evidență Informații utile Prima pagină Știri - miercuri, 27 mai 2020 Etichete: , , , , , , , , , ,

Compania Wizz Air prelungește până la 16 iunie inclusiv perioada de suspendare a rutelor din România către anumite țări, ca urmare a extinderii restricțiilor impuse de autorități, se arată într-un comunicat sosit pe adresa redacției noastre.

Redăm mai jos textul integral al comunicatului:

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi că va prelungi perioada pe care sunt suspendate mai multe rute din România ca urmare a extinderii restricțiilor de călătorie existente, introduse de autoritățile române.

Astfel, zborurile spre Austria, Belgia, Elveția, Franța, Germania, Italia, Spania, Olanda și Marea Britanie vor rămâne suspendate până pe 16 iunie inclusiv.

Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil. Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air.

Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele.

Wizz Air își cere scuze pentru inconvenientele pe care le pot produce aceste restricții de călătorie clienților și îi asigură că siguranța și binele pasagerilor și ale echipajului rămân principalele priorități ale companiei.

- Continuarea după publicitate -

Foto: Alex Drifter

DISTRIBUIE