luni, 29 mai 2023
Informația fără granițe


Wizz Air prelungește perioada de suspendare a zborurilor către Italia și suspendă temporar zborurile către Israel

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Din România Știri - marți, 10 martie 2020 Etichete: , , ,

Compania aeriană Wizz Air a transmis marți, 10 martie 2020, printr-un comunicat de presă remis redacției noastre, că toate zborurile din România spre Israel vor fi suspendate în perioada imediat următoare ca măsură luată pentru limitarea răspândirii noului coronavirus. Compania a precizat totodată că perioada de suspendare a zborurilor între Italia și România va fi prelungită de la 23 martie până la 3 aprilie.

Vă redăm mai jos comunicatul integral:

Wizz Air a anunțat astăzi că își suspendă cursele pe toate rutele către Tel Aviv și Eilat începând cu 12 martie ca urmare a deciziei autorităților israeliene de a introduce carantina de 14 zile pentru toți pasagerii care sosesc în țară, în cadrul acțiunilor de limitare a epidemiei de Coronavirus.

 Zborurile din București, Cluj-Napoca, Iași, Sibiu și Timișoara vor fi suspendate până pe 23 martie, inclusiv. 

Referitor la zborurile către Italia, suspendate inițial până pe 23 martie, măsura se extinde până pe 3 aprilie.

Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare vor fi informați și vor fi reprogramați automat pe o rută alternativă cât mai curând posibil. Clienții care au rezervat direct pe wizzair.com sau în aplicația pentru mobil a companiei aeriene vor primi o notificare prin e-mail, în care li se oferă reprogramarea gratuită, rambursarea completă a banilor sau rambursarea a 120% din tarifului inițial sub formă de credit de companie. Pasagerii pot alege între opțiunile de mai sus accesând linkul din e-mail și alegând cu ușurință cea mai bună opțiune prin intermediul platformei noastre de programare individuală.

 Vă rugăm să rețineți că Wizz Air poate informa doar pasagerii care și-au făcut rezervarea prin wizzair.com sau prin aplicația mobilă a companiei aeriene. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au achiziționat biletele”

DISTRIBUIE