vineri, 8 decembrie 2023
Informația fără granițe


Wizz Air pune în vânzare bilete la doar 9,99 euro spre și dinspre un oraș din Germania

Scris de: Daniela Stoica , înv Din România Informații utile Știri - joi, 9 iulie 2020 Etichete: , , , , , , , , , , ,

Wizz Air a anunțat astăzi un preț de 9,99 euro pentru 100.000 de bilete pe zborurile spre si dinspre Dortmund. Promoția e valabilă doar pe 9 iulie, pentru toți clienții, zborurile putând avea loc la orice dată. Rezervările se pot face pe wizzair.com sau prin aplicația de mobil WIZZ.

Prețul de 9,99 euro este pentru un singur segment, inclusiv taxe de administrare. Este inclusă un bagaj de mână (dimensiuni maxime: 40x30x20cm). Trollerele și fiecare bagaj de cală sunt supuse unor taxe suplimentare. Prețul se aplică numai rezervărilor făcute pe wizzair.com și prin aplicația pentru mobil WIZZ. Numărul de locuri indicat (100.000) la 9,99 EUR se aplică pe 9 iulie 2020 pentru zboruri selectate către și dinspre Dortmund.

- Continuarea după publicitate -

Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge opțiunea WIZZ Flex la rezervare, pentru a avea o măsură suplimentară de protecție. Procedând astfel, pasagerii își pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și vor primi 100% din tariful inițial rambursat imediat sub formă de credit și pot schimba datele și chiar rutele de oricâte ori doresc.