duminică, 4 decembrie 2022
Informația fără granițe


Wizz Air: Reduceri de 20% pentru zborurile efectuate până la finalul lunii iulie 2021

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Din România Informații utile Știri - joi, 8 iulie 2021 Etichete: , , ,

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa, a anunțat pentru astăzi, joi 8 iulie, reduceri de 20% la zboruri selectate. Promoția este valabilă pentru toți clienții, iar călătoriile pot avea loc până la finalul lunii iulie 2021.

Rezervările se pot efectua pe wizzair.com sau prin aplicația de mobil WIZZ doar astăzi, 8 iulie.

Promoția este valabilă pe 08 iulie 2021, de la ora 00:00 până la ora 23:59 CEST („Perioada promoțională”). Se aplică o reducere de 20% la tarife, excluzând taxa de administrare. Se aplică o reducere de 20% tuturor zborurilor, pentru toate destinațiile disponibile pe wizzair.com și în aplicația WIZZ pentru mobil în Perioada promoțională.

Perioada de călătorie este limitată, fiind necesar să efectuați călătoriile până pe 31 iulie 2021. Promoția se aplică numai pentru rezervările efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil. Promoția nu se aplică rezervărilor de grup.

Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge WIZZ Flex la rezervare, ca măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii își pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și pot recupera 100% din tariful achitat inițial imediat, sub formă de credit, și pot schimba datele sau chiar rutele de oricâte ori doresc.

Trimite acest articol și prietenilor tăi