joi, 8 iunie 2023
Informația fără granițe


Wizz Air: Reduceri de până la 50% la zboruri selectate, ofertă valabilă doar astăzi

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Din România Informații utile Știri - joi, 24 septembrie 2020 Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Compania aeriană Wizz Air a anunțat joi, printr-un comunicat de presă trimis redacției noastre, reduceri de până la 50% pentru zboruri selectate. Oferta este valabilă pentru toți clienții, dar numai pănă la miezul nopții de astăzi, 24 septembrie 2020.

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai verde* linie aeriană din Europa a anunțat pentru astăzi reduceri de până la 50%** pentru zboruri selectate. Promoția este valabilă pentru toți clienții (până la ora 23:59), călătoriile putând avea loc la orice dată. Rezervările se pot efectua pe wizzair.com sau prin aplicația de mobil WIZZ. Totodată, clienții pot opta pentru opțiunea WIZZ Flex pentru doar 1 EUR**”, transmite compania.

Wizz Air a fost una dintre primele companii aeriene care au introdus o serie de măsuri de igienă îmbunătățite, pentru a asigura sănătatea și siguranța pasagerilor și a echipajului său. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât şi pasagerii sunt obligaţi să poarte măşti, echipajul de cabină având şi mănuşi. Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluţie antivirală şi, ca urmare a programului de curăţare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeaşi soluţie antivirală. Pentru toate achiziţiile de la bord se recomandă plata contactless. Pasagerii sunt rugaţi să urmeze măsurile de distanţare fizică introduse de autorităţile locale de sănătate şi sunt încurajaţi să efectueze toate achiziţiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport. Pentru mai multe informaţii accesaţi acest link către videoclipul Wizz Air despre procedurile de sănătate şi securitate”, se mai arată în comunicatul companiei.

*Emisiile de dioxid de carbon Wizz Air au fost cele mai scăzute din rândul companiilor aeriene europene în ultimele 12 luni, până în aprilie 2020 (57,2 gr / km / pasager).

**Promoțiile sunt valabile pe data de 24 septembrie 2020, de la 00:00 până la 23:59, orele Europei Centrale și de Est („Perioada promoțională”). Prin promoții se înțeleg următoarele: până la 50% reducere a tarifelor de zbor (Promoția 1) și prețul promoțional de 1 EUR pentru serviciul WIZZ Flex (Promoția 2).

Promoția 1: Se aplică o reducere de până la 50% la tarife, dar excluzând taxa de administrare. În Perioada promoțională, reducerea de până la 50% se aplică zborurilor selectate, disponibile pe site-ul web wizzair.com și în aplicația WIZZ pentru mobil. Promoția 1 se aplică doar rezervărilor făcute prin site-ul web wizzair.com sau prin aplicația WIZZ pentru mobil. Promoția 2: În Perioada promoțională, prețul de 1 EUR („Prețul promoțional”) se aplică serviciului WIZZ Flex per zbor, per pasager, atunci când este achiziționat ca serviciu separat în timpul creării unei rezervări pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil. Prin achiziționarea serviciului WIZZ Flex în timpul Perioadei promoționale, vă dați consimțământul și acceptați termenii de mai sus precum și Termenii și condițiile WIZZ Flex.

Promoțiile nu se aplică rezervărilor de grup.

Promoțiile se pot combina și aplica împreună. Condiția de eligibilitate pentru Promoția 2 este participarea la Promoția 1, deoarece WIZZ Flex poate fi achiziționat doar în timpul efectuării unei rezervări, dar nu este necesară participarea la Promoția 2 ca eligibilitate pentru Promoția 1.

DISTRIBUIE