luni, 29 mai 2023
Informația fără granițe


Wizz Air reia zborurile spre orașe din Germania, Italia, Spania, Franța, Marea Britanie și alte destinații

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Informații utile Știri - sâmbătă, 22 mai 2021 Etichete: , , , , , ,

În contextul relaxării treptate a restricțiilor Covid-19 în Europa, Wizz Air anunță redeschiderea unor rute prin care își va transporta pasagerii către destinații europene diversificate. Începând cu 21 mai, oricine va putea rezerva bilete și se va putea bucura de o vacanță binemeritată sau va putea vizita rude și prieteni de pe continent în timpul verii către mult mai multe destinații WIZZ.

Zborurile vor fi reluate în mod gradual, până la data de 6 iunie. Vor fi 27 de rute de pe unele aeroporturi din România către destinații din 9 țări.

Țările care beneficiază de redeschiderea zborurilor sunt Germania, Italia, Spania, Elveția, Marea Britanie, Portugalia, Olanda, Franța și Malta.

Anticipând cererea de zboruri, Wizz Air reia câteva rute din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Târgu Mureș, Iași, Sibiu, Bacău, Craiova și Suceava către destinații populare precum Roma, Torino, Pisa, Cagliari, Bologna, Veneția Treviso, Catania și Milano sau Memmingen și Frankfurt-Hahn. Din nou, Wizz Air își demonstrează reziliența prin acest anunț și reconectează România cu Liverpool, Edinburgh și Birmingham, dar și cu Palma de Mallorca, Eindhoven, Lisabona, Lyon, Geneva și Malta.

Pentru a-și asigura pasagerii și echipajul că zboară în condiții de siguranță și fără griji, Wizz Air subliniază din nou protocoalele de siguranță și sistemul eficient de ventilare. Sistemul de ventilare cu care sunt echipate aeronavele este conceput pentru a înlocui complet aerul de 20 de ori pe oră, astfel încât aerul purificat să circule în permanență.

Pentru o flexibilitate sporită atunci când vine vorba de rezervări, Wizz Air recomandă pasagerilor serviciul WIZZ Flex. Prin adăugarea la rezervare, pasagerii au o măsură suplimentară de protecție. Astfel, aceștia pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.

DISTRIBUIE