fbpx
miercuri, 17 august 2022
Informația fără granițe


WizzAir, trei zboruri noi spre Germania și creșterea frecvențelor pe nouă rute din Italia, Spania, Marea Britanie și alte țări

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Din România Prima pagină Știri - sâmbătă, 24 octombrie 2020 Etichete: , , , , , , ,

Compania aeriană Wizz-Air a anunțat extinderea operațiunilor din România prin adăugarea unei noi aeronave Airbus A320 la baza de la Cluj-Napoca. Acest lucru va permite lansarea a trei noi rute de la Cluj- Napoca spre Karlsruhe/Baden-Baden, Hamburg și Koln în Germania și creșterea frecvențelor pe nouă rute existente din Cluj-Napoca la Eindhoven, Barcelona El Prat, Bruxelles Charleroi, Larnaca, Londra Luton, Madrid, Milano Bergamo, Paris Beauvais și Roma Ciampino.

Zborurile spre Karlsruhe/Baden-Baden, Hamburg și Koln se vor opera începând cu 1 iunie 2021

Biletele pentru noile rute pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau pe aplicația pentru mobil a companiei la tarife ce pornesc de la doar 69 de lei. Acest preț este pentru un singur segment de zbor, inclusiv taxa de administrare. Include un bagaj de mână (dimensiuni maxime : 40 x 30 x 20 cm). Trollerul și orice bagaj adițional de cală sunt tarifate adițional. Prețul se aplică doar rezervărilor efectuate pe wizzair.com și prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil. Numărul de locuri la tarifele indicate sunt limitate.

Prin adăugarea opțiunii WIZZ Flex la rezervare, pasagerii se pot asigura că, în cazul în care intervin schimbări de planuri ori pur și simplu doresc să călătorească la o altă dată, pot să modifice rezervarea cu orice alt zbor WIZZ la alegere. Oferirea acestei măsuri suplimentare de protecție pentru rezervările pasagerilor va aduce un sentiment de siguranță în aceste vremuri incerte.

CELE MAI NOI RUTE WIZZ AIR DIN CLUJ-NAPOCA

FRECVENȚE CRESCUTE

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi