luni, 11 decembrie 2023
Informația fără granițe


Accident Slovenia: Mihaela lasă în urma sa cinci copii. Soțul, tatăl, mama și fratele în stare foarte gravă

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - duminică, 1 septembrie 2019 Etichete: , , , , ,

Tânăra care și-a pierdut viața în accidentul rutier care a avut loc sâmbătă, 31 august 2019, pe autostrada A1 din Slovenia, lasă în urma sa cinci copii care vor crește fără mamă. Ceilalți membri ai familiei care se aflau în mașină cu ea sunt în stare foarte gravă.

Mihaela avea numai 31 de ani și toată viața înainte. Alături de ea în mașină se afla și soțul ei, precum și mama, fratele și tatăl său, acesta din urmă aflându-se la volan. În jurul orei 2:00 din noaptea de vineri spre sâmbătă, când se aflau pe autostrada A1, între localitățile Tepanje și Dramlje, în direcția de mers spre Ljubljana, tatăl tinerei a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina de gardul metalic de pe marginea autostrăzii.

- Continuarea după publicitate -

În urma impactului cu parapetul, mașina a fost aruncată de cealaltă parte a benzilor unde s-a izbit de un zid de beton, apoi s-a oprit în mijlocul benzilor de circulație. O altă mașină care venea din spate, condusă tot de un cetățean român în vârstă de 49 de ani, n-a mai avut timp să evite impactul și s-a izbit de primul autoturism.

La bordul celui de-al doilea autovehicul se mai aflau alți trei cetățeni români în vârstă de 51 de ani, 13 ani și un copil de numai 4 ani, a precizat Poliția din Celje pentru sursa citată. Nu avem mai multe informații în acest moment despre ocupanții celei de-a doua mașini, așteptăm răspuns de la Ambasada României în Slovenia cu privire la starea lor de sănătate.

Potrivit unei surse apropiate persoanelor din prima mașină, aceștia veneau din județ Dolj, sat Valea lui Pătru (Răcari) și se îndreptau spre Spania. Mihaela, tânăra de numai 31 de ani în urma căreia rămân patru copii orfani de mamă, a decedat pe loc, probabil la primul impact. Soțul, mama, tatăl și fratele tinerei sunt acum în stare foarte gravă internați la spital.

- Continuarea după publicitate -

„Toți dormeau în timpul accidentului, sărăcuța Mihaela cred că nici nu știe ce i s-a întâmplat… În mașină se mai afla mama Mihaelei, care e în spital cu fractură la umăr și bazin fisurat, ginerele ei (soțul Mihaelei) cu scalp desfăcut, nu știu cât de grav este și fratele Mihaelei, care se vede destul de desfigurat. Tatăl, cară e la terapie intensivă, nu știm nimic exact”, ne-a transmis persoana apropiată familiei.

Sora Mihaelei și alte rude care se află în Italia, Austria, Elvetia și Belgia s-au mobilizat și au mers cu toții în Slovenia, la spital, pentru a fi alături familiei în aceste momente grele.

ACTUALIZARE ORA 13:00: Potrivit celor mai recente informații primite din partea familiei victimelor, tatăl Mihaelei se află în comă indusă, dar este în stare stabilă, iar mama se află încă în spital, în timp ce soțul tinerei decedate și fratele său au fost externați.