fbpx
vineri, 27 mai 2022
Informația fără granițe


Tânărul adoptat în străinătate care își căuta mama biologică a găsit-o. Și ea îl căuta pe el de anul trecut

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Din România Știri - miercuri, 11 noiembrie 2020 Etichete: , , , , , ,

Vă relatam, într-un articol publicat ieri, povestea lui Viorel, un tânăr de origine română care a fost adoptat de mic în SUA și care își căuta mama biologică prin intermediul paginii Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

„Sunt în căutarea mamei mele biologice, se numește Emilia și are 64 de ani”, preciza acesta.

În urmă cu câteva minute, pe aceeași pagină Facebook a fost publicat un mesaj din partea mamei lui Viorel care anunța nu numai că acesta a găsit-o, dar că și ea îl căuta încă de anul trecut.

- Continuarea articolului după publicitate -

„Eu sunt DASCĂLU EMILIA, din localitatea Braniștea județul Galați. MULȚUMESC din suflet tuturor oamenilor de aici pentru ajutorul și susținerea acordată copilului meu adoptat să mă găsească”, a transmis mama biologică a tânărului care astăzi are 30 de ani.

Potrivit celor relatate de femeia româncă, aceasta se ruga și aștepta de mult timp pentru a afla vreo veste despre el, iar anul trecut a apelat și ea la ajutorul aceleiași pagini pentru a-și găsi fiul dat spre adopție când acesta era mic.

„Am așteptat cu nerăbdare acest moment, m-am rugat zi și noapte măcar să știu că este bine. Nu am știut niciodată unde să-l caut, dar în sufletul și inima mea a fost întotdeauna prezent. Anul trecut am aflat de această comunitate și am pus pe cineva să scrie, să întrebe de băiat. Mi s-a comunicat că aici nu se caută copiii adoptați. Am sperat de atunci că poate totuși va veni el singur să mă caute…și iată că a făcut-o!!”, a spus femeia.

Emilia le este foarte recunoscătoare și le mulțumește tuturor celor care, prin intermediul rețelelor de socializare, îi ajută pe acești copii să-și regăsească mamele biologice.

„Nu am cuvinte de mulțumire, recunoștință și respect pentru toți oamenii care ne ajută copiii să ne regăsească. Viața a fost foarte grea, neajunsurile multe și creșterea copilului imposibilă în acele condiții! Dumnezeu este martor. Acum am sufletul împăcat, copilul meu a fost iubit, crescut și educat știind întotdeauna de unde a plecat. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți!!”, a mai adăugat femeia de 64 de ani.

Te-ar mai putea interesa:

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi