marți, 28 martie 2023
Informația fără granițe


Tânărul adoptat în străinătate care își căuta mama biologică a găsit-o. Și ea îl căuta pe el de anul trecut

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Din România Știri - miercuri, 11 noiembrie 2020 Etichete: , , , , , ,

Vă relatam, într-un articol publicat ieri, povestea lui Viorel, un tânăr de origine română care a fost adoptat de mic în SUA și care își căuta mama biologică prin intermediul paginii Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

„Sunt în căutarea mamei mele biologice, se numește Emilia și are 64 de ani”, preciza acesta.

În urmă cu câteva minute, pe aceeași pagină Facebook a fost publicat un mesaj din partea mamei lui Viorel care anunța nu numai că acesta a găsit-o, dar că și ea îl căuta încă de anul trecut.

„Eu sunt DASCĂLU EMILIA, din localitatea Braniștea județul Galați. MULȚUMESC din suflet tuturor oamenilor de aici pentru ajutorul și susținerea acordată copilului meu adoptat să mă găsească”, a transmis mama biologică a tânărului care astăzi are 30 de ani.

Potrivit celor relatate de femeia româncă, aceasta se ruga și aștepta de mult timp pentru a afla vreo veste despre el, iar anul trecut a apelat și ea la ajutorul aceleiași pagini pentru a-și găsi fiul dat spre adopție când acesta era mic.

„Am așteptat cu nerăbdare acest moment, m-am rugat zi și noapte măcar să știu că este bine. Nu am știut niciodată unde să-l caut, dar în sufletul și inima mea a fost întotdeauna prezent. Anul trecut am aflat de această comunitate și am pus pe cineva să scrie, să întrebe de băiat. Mi s-a comunicat că aici nu se caută copiii adoptați. Am sperat de atunci că poate totuși va veni el singur să mă caute…și iată că a făcut-o!!”, a spus femeia.

Emilia le este foarte recunoscătoare și le mulțumește tuturor celor care, prin intermediul rețelelor de socializare, îi ajută pe acești copii să-și regăsească mamele biologice.

„Nu am cuvinte de mulțumire, recunoștință și respect pentru toți oamenii care ne ajută copiii să ne regăsească. Viața a fost foarte grea, neajunsurile multe și creșterea copilului imposibilă în acele condiții! Dumnezeu este martor. Acum am sufletul împăcat, copilul meu a fost iubit, crescut și educat știind întotdeauna de unde a plecat. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți!!”, a mai adăugat femeia de 64 de ani.

Te-ar mai putea interesa: