joi, 29 februarie 2024
Informația fără granițe


Horoscopul săptămânii 30 mai – 5 iunie 2022. Călătoriile și activitățile creative sunt favorizate

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Articole corelate - sâmbătă, 28 mai 2022 Etichete: , , , ,

În această săptămână, influența favorabilă a planetelor contribuie la activarea abilităților creative, în special în domeniul muzicii, dansului și artelor plastice. Acum, interesul vostru pentru pictură și muzică va crește considerabil.

În această perioadă, audiția melodiilor plăcute vă aduce un sentiment de liniște și fericire. Probabil că interesul pentru filozofie și religie va crește și el. De asemenea, această săptămână este potrivită pentru călătorii, în special în locuri cu semnificație religioasă.

Fantezia vă cuprinde în mod vizibil și, prin urmare, este important să nu vă pierdeți simțul realității, mai ales în a doua jumătate a săptămânii. Acum, situația vi se poate părea foarte bună dar este posibil să nu observați mici detalii care pot deveni un obstacol în viitor.

BERBEC

Nativii Berbec pot primi asistență materială și sprijin de la o persoană influentă în această săptămână. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei care au nevoie de un tratament medical.

În această perioadă, puteți lua măsuri pentru a primi o sponsorizare și pentru a plăti unele cheltuieli din contul fundațiilor caritabile. Este recomandat să petreceți mai mult timp în singurătate, deoarece acest lucru vă va ajuta să vă concentrați asupra celor mai importante probleme.

De luni până joi, puteți reglementa relația cu partenerul de viață privind modul cum să vă împărțiți treburile casnice. Rezolvarea acestei probleme va reduce tensiunea din relație.

Vineri, este mai bine să vă abțineți de la călătoriile scurte, în compania unor străini. De asemenea, nu ar trebui să rătăciți singuri prin oraș noaptea. În weekend, nu este exclusă o cunoştinţă romantică.

TAUR

Nativii Taur vor experimenta o ascensiune emoțională extraordinară în această săptămână. Vi se va părea că în viața voastră începe o perioadă nouă, mai fericită și mai promițătoare. Iar aceste așteptări vor fi pe deplin justificate.

Încercați să ajutați oamenii, să faceți ceva pentru prietenii voștri în mod dezinteresat, deschis! Darul vostru de previziune va fi sporit. La unele întrebări, veți ști dinainte și cu certitudine care va fi rezultatul situației.

Bazați-vă pe intuiția voastră atunci când luați decizii responsabile! Aceasta nu vă va înșela. Este posibil să întâlniți o persoană deosebită, înzestrată cu abilități psihice remarcabile.

De luni până joi, este recomandat să vă concentrați pe punerea în ordine a lucrurilor în treburile casnice și rezolvarea problemelor materiale. Vineri, abțineți-vă de la cumpărături! Riscați să luați o decizie eronată și extrem de costisitoare. În weekend, primiți un cadou neașteptat.

GEMENI

În această săptămână, nativii Gemeni vor putea rezolva cele mai dificile și confuze probleme. Atunci când luați decizii, asigurați-vă că vă ascultați vocea interioară și încercați să acționați discret, astfel veți fi mai eficienți.

Dacă medicii v-au sfătuit să faceți o examinare și un tratament de rutină, atunci cel mai bine este să faceți acest lucru în această săptămână. Este posibil să fiți limitați în anumite privințe, dar acest lucru nu vă va provoca senzații de disconfort.

Învățați să vă mulțumiți cu puțin și păstrați-vă nevoile la minimum! De luni până joi este un moment bun pentru a întâlni și a dezvolta relații romantice cu alte persoane.

Nativilor Gemeni familiști le este recomandat să se concentreze pe creșterea copiilor. Vineri, nu trebuie să vă certați cu superiorii și este recomandat să vă abțineți de la a lua decizii importante.

RAC

Nativii Rac sunt încurajați în această săptămână să se concentreze pe formarea unor criterii morale și etice care vor ajuta atât la evaluarea propriului comportament, cât și a altor persoane.

Veți avea șansa de a urca o treaptă mai sus în dezvoltarea voastră spirituală. Este posibil să întâlniți o persoană cu un temperament mistic, care să vă învețe generozitatea spirituală și abnegația în acțiuni.

Rolul și importanța mediului prietenilor este în creștere. Simțiți-vă liberi să întrebați oameni cunoscători ceea ce voi înșivă nu înțelegeți! Acesta este un moment bun pentru a studia, mai ales pentru a vă îmbunătăți cunoștințele privind limbile străine.

De luni până joi, acordați o atenție extremă rudelor apropiate și membrilor familiei! Poate că unul dintre părinți va avea nevoie de ajutorul și sprijinul vostru. Vineri, stați departe de oficiali și de reprezentanții legii! În weekend, este posibil să primiți informații importante.

LEU

În această săptămână, nativii Leu vor simți suficientă putere și hotărâre pentru fapte îndrăznețe. Norocul îi însoțește pe toți cei care sunt dispuși să-și asume riscuri, pentru a-și atinge obiectivele.

Relația amoroasă cu o persoană care ocupă o poziție superioară în statut nu este exclusă. Ceea ce înainte vi se părea de neatins, dar de dorit, săptămâna aceasta poate deveni cucerirea, victoria voastră.

De luni până joi inclusiv, sunt așteptate o mulțime de discuții, atât la locul de muncă, dar și cu prietenii, cunoștințele, vecinii. Abilitățile voastre intelectuale vor fi suficient de mari pentru a gestiona mai multe linii de activități în paralel.

Dar vineri este mai bine să vă abțineți de la aventuri. În această zi, vi se poate refuza simțul proporției, din cauza căruia riscați să faceți o greșeală nesăbuită, supraestimându-vă capacitățile. În weekend, puteți căuta noi prieteni pe internet.

FECIOARĂ

Săptămâna aceasta este de bun augur pentru nativii Fecioară căsătoriți. Relația voastră conjugală este plină de conținut nou și armonios. Acesta este un moment bun pentru reconciliere, după un dezacord.

De asemenea, de luni până joi inclusiv, va fi un moment bun pentru oficializarea relațiilor, căsătoriei. Și nu numai că puteți doar să vă semnați în oficiul registrului, ci și să fiți participanții unei ceremonii de nuntă.

Orice acorduri semnate în această perioadă vor avea perspective bune. Încercați să vă bazați pe abilitățile voastre intelectuale și asigurați-vă că ați calculat toate opțiunile, înainte de a lua o decizie!

Cu cât vă comportați într-un mod mai deschis, cu atât veți obține un succes mai impresionant. Vineri nu este cea mai bună zi pentru a începe o nouă activitate. S-ar putea să să înfruntați unele obstacole. Weekend-ul va fi romantic și pasional pentru îndrăgostiți.

BALANȚĂ

Nativii Balanță, în această săptămână, cel mai probabil vor fi atrași de chestiuni practice. Veți dori să găsiți soluții non-standard pentru orice probleme complexe. Acesta este un moment bun pentru cei care se confruntă cu probleme practice, cum ar fi cele legate de reparații.

De luni până joi inclusiv, relația dintre îndrăgostiți va fi incitantă și pasională. Aceasta este o perioadă favorabilă pentru studii și promovarea diferitelor examene. Dorința de cunoaștere și capacitatea de a asimila informații complexe vor creste.

Vineri, asigurați-vă că vă măsurați comportamentul cu standarde morale și etice! În caz contrar, reputația voastră poate avea de suferit.

La locul de muncă în această perioadă nu este exclusă o călătorie forțată de afaceri. Weekend-ul este favorabil pentru consolidarea relațiilor conjugale și a celor cu copiii și părinții.

SCORPION

Săptămâna aceasta, parteneriatele de dragoste și căsătorie vor veni în prim-plan pentru nativii Scorpion. Relația voastră romantică poate ajunge într-un asemenea punct, încât veți dori să o legitimați, să o oficializați.

Este posibil să fiți surprinși cu o cerere în căsătorie sau să primiți o mărturisire de dragoste. Probabil veți anunța o logodnă săptămâna aceasta sau veți dansa o nuntă. Nativii celibatari sunt încurajați să participe la concerte, discoteci, cluburi.

Este foarte probabil ca de luni până joi să vă întâlniți dragostea. Și relația voastră se poate dezvolta destul de rapid. În aceste zile, s-ar putea să descoperiți niște cunoștințe secrete care anterior erau inaccesibile.

Vineri, astrele vă sfătuiesc să vă abțineți de la jocurile de noroc, altfel voi înșivă nu veți putea observa cum pierdeți o mulțime de bani pentru un viciu negativ.

SĂGETĂTOR

În această săptămână, nativii Săgetător vor fi implicați mai mult în treburile casnice. Este un moment bun pentru a pune lucrurile în ordine perfectă, pentru a începe reamenajarea apartamentului, pentru a cumpăra mobilier, pentru a reamenaja sau redecora.

Concentrându-vă eforturile pentru a transforma locuința familiei într-un cămin confortabil, vă veți arăta potențialul creativ în cel mai bun mod posibil. Acesta poate fi momentul potrivit pentru a începe o dietă sau un ciclu de măsuri preventive de întărire a imunității.

Este posibil ca între luni și joi să apară în casa voastră un nou animal de companie: un cățel sau un pisoi. Vineri, se recomandă să vă abțineți de la rezolvarea unor probleme avute cu părinții sau cu partenerul vostru.

Aceasta nu este cea mai bună zi pentru înțelegere reciprocă și reconciliere. În weekend, veți merge la teatru sau la un concert. Dacă aveți copii, îi puteți duce la grădina zoologică sau la circ.

CAPRICORN

Nativii Capricorn vor petrece mult timp din această săptămână în călătorii de plăcere și de divertisment, având numeroase întâlniri. Cu toate acestea, săptămâna este favorabilă promovării examenelor și testelor.

Acum puteți începe un nou ciclu de formare, puteți participa la cursuri de perfecționare. Veți putea să vă arătați talentele în activități competitive și să obțineți o poziție de lider. Nativii cu o poziție de viață activă vor beneficia cel mai mult.

De luni până joi vă veți putea îmbunătăți poziția la locul de muncă. De exemplu, vi se va încredința o sarcină mai importantă sau vi se va oferi o poziție superioară.

Vineri, nu este recomandat să aveți încredere în informații aleatorii și nici să faceți programări. Aveți grijă de lucrurile voastre, pentru că din cauza unor situații distractive, le puteți pierde. Weekend-ul va fi relaxant, în compania celor dragi.

VĂRSĂTOR

Nativilor Vărsător în această săptămână le este recomandat să se concentreze pe problemele de familie. Încercați să construiți relații în familie pe baza asistenței și sprijinului reciproc!

Aceasta este o perioadă favorabilă pentru renovarea apartamentului, reamenajarea, pentru achiziționarea și instalarea de tot felul de electrocasnice. Cel mai probabil, acum veți fi atrași de tot ceea ce face condițiile de viață mai confortabile.

De luni până joi inclusiv, puteți obține succese profesionale și vă puteți prezenta talentele cât mai bine. Puteți începe un ciclu de formare în cursuri, vă puteți îmbunătăți abilitățile, vă puteți angaja în autoeducație. Orice activitate creativă vă va aduce beneficii.

În week-end, încercați să evitați jocurile de noroc! De asemenea, aceasta nu este cea mai bună perioadă pentru a cumpăra cadouri pentru o persoană iubită: simțul gustului și al proporției de data aceasta vă poate înșela.

PEȘTI

Nativii Pești în această săptămână se vor concentra pe noi contacte și cunoștințe. Veți avea de câștigat dacă veți coopera activ cu alți oameni și veți da dovadă de receptivitate și atenție față de ceilalți.

Tot în această perioadă va trebui să dedicați mai mult timp rezolvării problemelor altora. Totuși, în același timp, vă veți face multe cunoștințe interesante și utile, așa că această perioadă ar trebui apreciată pozitiv.

Nu uitați să aveți grijă de rudele apropiate mai vârstnice, de părinți și bunici. Uneori, o simplă conversație este suficientă pentru ca pacea și prosperitatea să fie menținută în familie.

Dacă acest lucru este valabil pentru perioada de luni până joi, de vineri pot apărea neînțelegeri între voi și rude, așa că abțineți-vă de la a discuta probleme importante cu acestea. În weekend, este recomandat să faceți o scurtă ieșire în natură.