miercuri, 28 februarie 2024
Informația fără granițe


Accident grav în Germania, un șofer român de camion a murit după ce a pierdut controlul volanului

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate - marți, 2 noiembrie 2021 Etichete: , , , , , , ,

Un accident cumplit a avut loc sâmbătă, 30 octombrie, într-o parcare din Germania, unde un șofer român în vârstă de 55 de ani a decedat după ce a intrat cu camionul  în semiremorca altui camion, informează publicația SZBZ.de.

Accidentul s-a produs în zona de de odihnă Sommerhofen, de pe autostrada A8, în direcția triunghiului Leonberg, în cursul serii de sâmbătă. TIR-ul ,cu număr de Bihor, condus de bărbatul român, a părăsit direcția de mers și a intrat într-o semiremorcă parcată.

Semiremorca lui a fost deviată spre stânga în urma impactului violent și s-a izbit de alte două camioane parcate, iar o a patra remorcă a fost avariată de resturi care au zburat în jur. Un bărbat în vârstă de 59 de ani, care se afla într-unul dintre camioanele parcate, a fost rănit ușor în urma coliziunii.

Impactul nu i-a lăsat conaționalului nostru nicio șansă de a scăpa cu viață,  la sosirea ambulanței și a echipajului medical era decedat. Nu se cunosc cauzele pentru care șoferul român a pierdut controlul volanului.

Prejudiciul total a pagubelor produse în urma accidentului au fost estimate la aproximativ 92.000 de euro.