joi, 29 februarie 2024
Informația fără granițe


Accident în Germania, un român a pierdut controlul volanului în timp ce se certa cu partenera sa

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Articole corelate Din diaspora Știri - miercuri, 26 ianuarie 2022 Etichete: , , , ,

Marți, 25 ianuarie, târziu în noapte, un bărbat de naționalitate română, în vârstă de 38 de ani, a pierdut controlul autoturismului marca Peugeot pe care îl conducea pe autostrada germană Bundesstraße 99, în dreptul cartierului Hagenwerder din orașul german Görlitz (landul Saxonia).

Mașina a deviat pe un câmp din vecinătatea autostrăzii, unde a rămas blocată, informează Radio-Lausitz.  Partenera, de aceeași naționalitate cu a șoferului, în vârstă de 39 de ani, care se afla pe locul pasagerului, a suferit răni ușoare.

Accident în Germania, un român a pierdut controlul volanului în timp ce se certa cu partenera sa. Foto: Radio Lausitz

Se pare că o dispută conjugală privind stilul de condus ar fi izbucnit spontan între cei doi, în urma căreia șoferul ar fi pierdut controlul volanului. Alertată, o patrulă de poliție a intervenit rapid și a vrut să îi ajute pe cei doi români.

Enervat, șoferul a încuiat ușile și nu și-a lăsat însoțitoarea să iasă din mașină, potrivit declarației purtătorului de cuvânt al poliției, Kai Siebenäuger. Un polițist a fost nevoit să spargă un geam lateral. Femeia, aflată în stare de șoc, avea răni superficiale. Ea a fost dusă de urgență la spital, ca măsură de precauție.

Șoferul a ieșit cel mai rău din acest eveniment nefericit, deoarece a fost acuzat de mai multe infracțiuni: privare de libertate, punerea în pericol a circulației rutiere și împotrivire în fața oamenilor legii. Testul de alcool și de substanțe interzise, la care a fost supus, a ieșit negativ.