fbpx
sâmbătă, 13 aprilie 2024
Informația fără granițe


Actrița româncă stabilită în Italia, Ramona Bădescu, gravidă la 50 de ani

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - joi, 12 septembrie 2019 Etichete: , , , ,

„Chiar dacă am 50 de ani ca vârstă anagrafică, ca vârstă biologică am vreo 32”, spune actrița româncă stabilită în Italia, Ramona Bădescu, anunțând astfel că este gravidă și urmează să nască foarte curând.

Actrița Ramona Bădescu

Într-un articol publicat în exclusivitate de revista OK!, actrița și fosta prezentatoare de televiziune spune că deși avea intenția să recurgă la o procedură de fertilizare pentru a rămâne gravidă, sarcina a venit totuși pe cale naturală.

„Eu, cu mult timp înainte, îmi făcusem procedura de conge­lare a ovulelor – despre care le sfătuiesc şi pe tinere să se informeze şi să o facă. Eu nu ştiam despre asta, dar o prie­tenă mi-a sugerat acum câţiva ani lucrul acesta. Chiar dacă am 50 de ani ca vârstă anagrafică, ca vârstă biologică am vreo 32, aşa cum arată analizele, pentru că nu am făcut niciodată excese şi am avut o viaţă sănătoasă. Eu şi iubitul meu luasem hotărârea ca, în luna ianuarie, să recurgem la fertilizare, dar când m-am dus să încep procedura, cu toa­te analizele, doctorul meu gi­necolog m-a privit cu un surâs enorm şi m-a surprins spunân­du-mi că eram deja însărcinată în două săptămâni”, a declarat Ramona Bădescu pentru sursa citată.

Actrița a mărturisit că așteaptă un băiețel, deși ea își dorea foarte mult o fetiță, însă refuză să dezvăluie cine este tatăl copilului. În anul 2017 actrița avea o relație cu avocatul Narcis Godeanu, dar spunea atunci că așteaptă bărbatul potrivit pentru a-și întemeia o familie și între timp se pare că l-a găsit.

„În aceşti doi ani de zile de când am ales să mă dedic vieţii sentimentale, am trăit pentru prima oară în viaţa mea o iubire intensă, o iubire magică, aşa cum nu am simţit niciodată până acum pentru o persoană unică, aşa cum este el, dar care nu are nicio legătură cu lumea showbiz-ului. Ne-am cunoscut în cadrul unui eveniment desfăşurat la Roma, iar prima întâlnire a fost dezastruoasă, un eşec, pentru că ţin minte că era vară, el era îmbrăcat într-un costum albastru deschis, care m-a şocat, iar prezenţa şi personalitea lui puternice mi-au lăsat impresia că ar fi un om foarte sigur şi plin de el. Am vorbit atunci, nu mai mult de câteva minute, după care ne-am salutat cordial“, a spus actrița.

Vezi fotografii cu Ramona Bădescu gravidă pe site-ul revistei OK!

DISTRIBUIE