joi, 29 februarie 2024
Informația fără granițe


Adolescentă moartă în Austria, în camera unui român de 54 de ani. Bărbatul a fost arestat

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora În evidență Prima pagină Știri - luni, 11 decembrie 2023 Etichete: , , , , ,

O adolescentă în vârstă de 16 ani a fost găsită decedată într-un apartament din Viena, duminică, 10 decembrie. Polițiștii au arestat un cetățean român în vârstă de 54 de ani, suspect în acest caz.

Bărbatul a mărturisit că a luat-o pe tânără la el acasă cu o seară înainte și că au consumat împreună substanțe interzise. Ulterior, adolescenta și-a pierdut cunoștința.

Românul, care a alertat serviciile medicale de urgență când a văzut că fata nu mai dă niciun semn de viață, a fost arestat deoarece poliția nu poate exclude posibilitatea unei crime.

La sosirea forțelor de ordine, tânăra era decedată

Suspectul a relatat că a cunoscut-o pe adolescentă cu o seară înainte și a dus-o în apartamentul închiriat de rudele sale. Cei doi ar fi consumat substanțe interzise și ar fi avut relații intime.

O autopsie preliminară nu a indicat semne de moarte suspectă. Un raport toxicologic este încă așteptat, la fel ca și verificarea declarațiilor proprietarului apartamentului.

Bărbatul român locuiește în prezent într-o cameră în apartamentul rudelor sale, situat aproape de Parcul Auer-Welsbach

Se presupune că aceste rude, un bărbat și o femeie, erau prezenți în momentul decesului fetei. Cel puțin erau acasă când românul a sunat la poliție.

Este posibil ca ei să nu fi avut cunoștință despre evenimentele petrecute în cameră.

În cursul zilei de luni, 11 decembrie, a avut loc un interogatoriu. De asemenea, rudele bărbatului urmează să fie interogate.

Deși bărbatul român este cunoscut autorităților, nu are antecedente legate de substanțe interzise.