joi, 22 februarie 2024
Informația fără granițe


Adoptată de mică în străinătate, își caută mama din România: „Știu că se numea Matilda”

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Știri - miercuri, 4 mai 2022 Etichete: , , , , ,

O tânără în vârstă de 27 de ani, născută în la Satu Mare și adoptată la numai 3 anișori în Canada, a făcut recent un apel prin intermediul paginii Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României prin care și-a exprimat dorința de a-și cunoaște familia de origine. „Foarte multe informații nu am, dar eu totuși sper ca familia mea biologică să vadă anunțul meu și să scrie paginii”, a menționat tânăra în anunțul său.

Se numea la naștere Varga Ana Maria și a văzut lumina zilei la Satu Mare, pe data de 22 septembrie 1995. Din motive necunoscute părinții nu au avut posibilitatea să o crească și la 3 ani a fost adoptată de o familie din Canada, unde a fost răsfățată și iubită.

Ajunsă la vârsta maturității tânăra vrea să își cunoască rădăcinile și a făcut un apel la toți cei care ar putea să o ajute să își găsească familia biologică. Despre mama sa știe că se numește Matilda, iar mama adoptivă i-ar fi spus că în România are și o soră pe nume Olga. Acestea fiind toate informațiile pe care le deține.

Redăm mai jos anunțul integral publicat pe pagina menționată:

Salutări din Canada! Numele meu la naștere a fost VARGA ANA MARIA și sunt născută în SATU MARE la data de 22 septembrie 1995. Am fost adoptată când aveam 3 ani de o familie minunată. Am fost răsfățată și iubită de ei, dar aș vrea foarte mult să îmi cunosc familia biologică, mai ales pentru că știu că am o soră OLGA. Mama adoptivă mi-a spus că am o sora pe nume OLGA și că pe mama mea o chemă MATILDA. Foarte multe informații nu am, dar eu totuși sper că familia mea biologică o să vadă anunțul meu și o sa scrie paginii.
Vă rog frumos să DISTRIBUIȚI și anunțul meu deoarece mi-aș dori să îi cunosc. Dacă aveți informații vă rog să scrieți în privat paginii. Vă mulțumesc frumos pentru fiecare DISTRIBUIRE în parte.