fbpx
luni, 8 august 2022
Informația fără granițe


Adoptată de mică în străinătate, își caută mama din România: „Știu că se numea Matilda”

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Știri - miercuri, 4 mai 2022 Etichete: , , , , ,

O tânără în vârstă de 27 de ani, născută în la Satu Mare și adoptată la numai 3 anișori în Canada, a făcut recent un apel prin intermediul paginii Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României prin care și-a exprimat dorința de a-și cunoaște familia de origine. „Foarte multe informații nu am, dar eu totuși sper ca familia mea biologică să vadă anunțul meu și să scrie paginii”, a menționat tânăra în anunțul său.

Se numea la naștere Varga Ana Maria și a văzut lumina zilei la Satu Mare, pe data de 22 septembrie 1995. Din motive necunoscute părinții nu au avut posibilitatea să o crească și la 3 ani a fost adoptată de o familie din Canada, unde a fost răsfățată și iubită.

Ajunsă la vârsta maturității tânăra vrea să își cunoască rădăcinile și a făcut un apel la toți cei care ar putea să o ajute să își găsească familia biologică. Despre mama sa știe că se numește Matilda, iar mama adoptivă i-ar fi spus că în România are și o soră pe nume Olga. Acestea fiind toate informațiile pe care le deține.

Redăm mai jos anunțul integral publicat pe pagina menționată:

- Continuarea articolului după publicitate -

Salutări din Canada! Numele meu la naștere a fost VARGA ANA MARIA și sunt născută în SATU MARE la data de 22 septembrie 1995. Am fost adoptată când aveam 3 ani de o familie minunată. Am fost răsfățată și iubită de ei, dar aș vrea foarte mult să îmi cunosc familia biologică, mai ales pentru că știu că am o soră OLGA. Mama adoptivă mi-a spus că am o sora pe nume OLGA și că pe mama mea o chemă MATILDA. Foarte multe informații nu am, dar eu totuși sper că familia mea biologică o să vadă anunțul meu și o sa scrie paginii.
Vă rog frumos să DISTRIBUIȚI și anunțul meu deoarece mi-aș dori să îi cunosc. Dacă aveți informații vă rog să scrieți în privat paginii. Vă mulțumesc frumos pentru fiecare DISTRIBUIRE în parte.

 

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi