miercuri, 21 februarie 2024
Informația fără granițe


Adoptată de mică în străinătate își caută mama și cinci frați din România: „Vă rog mult, ajutați-mă să-i găsesc!”

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Știri - vineri, 25 februarie 2022 Etichete: , , , , ,

O tânără de 23 de ani, născută în România și adoptată de mică în Statele Unite ale Americii, își caută mama biologică, frații și surorile din România. Ea face un apel la românii de pretutindeni pentru a ajuta-o să-i regăsească: „Mama mea se numea Zamfir Sanda, pe atunci în vârstă de 33 de ani și avea încă 5 copii: Viorel, Victoria, Somna, Arun și Narghita Zamfir”, a menționat tânăra în anunțul său.

Mesajul tinerei Zamfir Sena a fost publicat de pagina Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României” care de ani de zile ajută copii adoptați în străinătate din România să se reunească cu familiile lor.

Redăm mai jos anunțul integral al tinerei:

Salutări din Wisconsin, USA!
Mă numesc ZAMFIR SENA, am fost adoptată din România și doresc enorm de mult să-mi cunosc familia biologică. Sper să reușesc deoarece am foarte multe întrebări despre trecutul meu. La vârsta de o lună și jumătate am fost internată la orfelinatul SLATINA, județul OLT. M-am născut în CARACAL la data de 24 martie 1999. Mama mea se numea ZAMFIR SANDA, pe atunci în vârstă de 33 de ani și cu încă 5 copii: Viorel, Victoria, Somna, Arun și Narghita ZAMFIR. Vă rog mult să DISTRIBUIȚI anunțul meu până va ajunge în localitatea natală, cu speranța că rudele mele încă mai locuiesc acolo.
Mulțumesc foarte mult!!!