fbpx
vineri, 12 aprilie 2024
Informația fără granițe


Adoptată de mică în străinătate, își caută rudele din România: „Surioara mea venea să mă vadă la gardul orfelinatului”

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Din România Știri - joi, 15 octombrie 2020 Etichete: , , , ,

O tânără în vârstă de 28 de ani, născută la Huși, în județul Vaslui și adoptată în Franța la vârsta de 7 ani, își caută acum rudele din România. Alexandra Stan a făcut un anunț pe pagina Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României, cu ajutorul căruia speră să își regăsească mama, tatăl și sora de care își amintește că „venea să mă vadă la gardul orfelinatului.”

Alexandra menționează că pe când avea 4 anișori a fost dusă împreună cu sora ei mai mică, Stan Elena Carmen, la un orfelinat din Reșița. La puțin timp după aceea, surioara Alexandrei a fost adoptată de o familie de români pe nume Guna, dar Carmen se întorcea să o viziteze și se vedeau prin gardul orfelinatului. La data de 31 decembrie 1999, vine adoptată și Alexandra, de o familie din Franța și astfel, drumurile celor două surioare s-au despărțit pentru totdeauna.

Redăm mai jos anunțul Alexandrei:

SALUTĂRI din Franța!
Numele meu este Alexandra. De foarte mulți ani îmi caut originile.
M-am născut pe data de 27 septembrie 1992 în HUȘI, județul VASLUI cu numele STAN Alexandra. Pe mama o cheamă STAN Maria Loredana și tata, PAFESUGA Alexandru, pe atunci în vârstă de 25, respectiv 30 ani. Am o soră mai mică numită STAN ELENA CARMEN. Amândouă am fost declarate „abandonate ” în septembrie 1996 și apoi plasate într-un centru de plasament din Reșița. Sora mea a fost adoptată puțin mai târziu, de o familie de români cu numele de GUNA. A venit să mă vadă de câteva ori la gardul orfelinatului. Am fost adoptată la vârsta de 7 ani, pe 31 decembrie 1999 de o familie bună și iubitoare.
Vă rog să mă ajutați să-mi îndeplinesc visul, găsirea familiei mele din România. DISTRIBUIȚI, poate chiar vor vedea anunțul meu!!

DISTRIBUIE