joi, 29 februarie 2024
Informația fără granițe


Adoptată din România la numai 3 luni după naștere, o tânără își caută cu disperare părinții biologici

Scris de: Mihai Diaconu , înv Articole corelate Din diaspora Știri - joi, 6 octombrie 2022 Etichete: , , , , ,

Născută la data de 18 februarie 1991, în localitatea Rupea din județul Brașov, și adoptată apoi de o familie străină după numai 3 luni de viață, o tânără de origine română își caută acum părinții biologici în speranța că va avea posibilitatea să-i cunoască într-o bună zi.

Pentru a fi ajutată în acest sens, femeia a făcut un apel prin intermediul paginii Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”, rugându-i pe cei care văd mesajul și pozele ei să le distribuie cât mai mult pentru a ajunge la familia ei sau la cine ar putea să-i cunoască părinții.

„Numele meu la naștere era ÖTVÖS ESTERA. Numele tatălui meu este ÖTVÖS LASZLO. Numele mamei mele natale este KALO VIORICA. M-am născut în RUPEA, JUDEȚUL BRAȘOV, pe 18 februarie 1991 și am fost adoptată și adusă în Canada în mai 1991. Din actele de adopție reiese că mama mea natală ar avea 67-68 de ani aproximativ acum, iar tatăl meu natal 78-79 ani aproximativ acum”, a transmis tânăra.

„Am apelat la dumneavoastră pentru ca să ii găsesc. Mi-aș dori foarte mult să ii cunosc. Vă rog mult să îmi DISTRIBUIȚI anunțul cât mai mult în speranța că îmi voi putea cunoaște familia. Dacă aveți informații vă rog să scrieți în privat paginii. VĂ MULȚUMESC foarte mult!!”, a mai adăugat ea.