joi, 29 februarie 2024
Informația fără granițe


Adoptată în străinătate la vârsta de un an își caută părinții din România: „Sper ca cineva să-i cunoască și să mă ajute să-i găsesc”

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Din România Știri - miercuri, 12 ianuarie 2022 Etichete: , , , , ,

O tânără în vârstă de 31 de ani, născută la Ploiești și adoptată la numai un anișor în Belgia, își caută acum părinții biologici din România: „Mama se numea Vasilica Marin, iar tatăl Ispas Alexandru. Sper ca cineva să-mi cunoască povestea și să mă ajute să-i găsesc”, a transmis Florentina Alexandru pe pagina Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

Redăm mai jos anunțul publicat de Florentina Alexandru:

Am început acest an cu marea dorință de a-mi găsi familia biologică. Am scris acestei pagini chiar în prima zi din an și azi, cu ajutorul voluntarilor de pe pagină postez căutarea mea și vin cu rugămintea de a mă ajuta cu orice informație aveți privind familia mea biologică.
M-am născut în România, în 1990 și am fost adoptată un an mai târziu de o familie extraordinar de bună și iubitoare din Belgia. Numele meu de la naștere a fost FLORENTINA ALEXANDRU și sunt născută pe data de 24.01.1990, în PLOIEȘTI. Mama mea biologică avea numele VASILICA MARIN, născută în TĂRICENI, PRAHOVA și tatăl meu biologic a fost ISPAS ALEXANDRU.
De aceea vă rog să DISTRIBUIȚI anunțul meu în speranța că cineva cunoaște povestea mea și orice informație aveți vă rog să lăsați un mesaj privat acestei pagini.
Vă MULȚUMESC din tot sufletul.