joi, 30 mai 2024
Informația fără granițe


Aeroportul din București, incendiu izbucnit la terminalul „Plecări”. Sute de pasageri evacuați

Scris de: Daniela Stoica , înv Din România Știri - duminică, 23 februarie 2020 Etichete: , , ,

Peste 500 de pasageri au fost evacuați în această dimineață pe aeroportul Otopeni din București după ce un incendiu a izbucnit într-unul din restaurantele fast-food din incinta aerogării. În aeroport se aflau aproximativ 2.300 de pasageri, iar cursele ar putea avea întârzieri, scrie Digi24.

Aeroportul Otopeni din București, incendiu izbucnit la terminalul „Plecări”

Terminalul „Plecări” s-a umplut de un fum gros, ceea ce a dus la mutarea călătorilor într-o altă zonă, la parter. Potrivit reprezentanţilor Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, incendiul s-a produs la o hotă de evacuare situată pe o terasă din zona de îmbarcare.  Focul a fost stins de echipele de intervenție, dar a rămas problema fumului gros din incinta terminalului.

Aeroportul Otopeni din București, incendiu izbucnit la terminalul „Plecări”

Nu au fost persoane rănite, iar pompierii au evacuat oamenii din zonă. Pasagerii s-au declarat nemulțumiți pentru că nu li s-au oferit informații despre ceea ce se întâmpla și că au aflat din surse media. Deși s-a produs o agitație în rândul persoanelor prezente, imeni nu a intrat în panică, a relatat un călător pentru sursa citată.