sâmbătă, 24 februarie 2024
Informația fără granițe


Aeroportul din Timișoara: Se reiau zborurile către Roma, Bergamo, Veneția, Bari, Paris și alte orașe europene

Scris de: Daniela Stoica , înv Fără categorie - marți, 23 iunie 2020 Etichete: , , , , , , , , , ,

Condiţiile ridicării progresive a restricţiilor de circulaţie aviatică fac posibilă creşterea treptată a operării zborurilor aeriene de pe aeroportul Traian Vuia din Timişoara. Astfel începând de astăzi, 23 iunie 2020, se vor relua zborurile regulate spre şi dinspre Italia, urmând ca de sâmbătă, 27 iunie, să fie reluate şi zborurile spre Paris.

Încă de săptămâna trecută a fost posibilă reluarea operării zborurilor regulate de pe aeroportul Timişoara spre şi dinspre destinaţii din Germania (Dortmund, Frankfurt-Hahn, Memmingen şi Karlsruhe/ Baden).

Urmare a reactualizării listei ţărilor care sunt considerate sigure şi din care pasagerii pot reveni în ţară fără să mai intre în izolare sau carantină, pe lângă destinaţiile din Germania, se mai adaugă 5 ţări: Italia, Irlanda, Estonia, Finlanda şi Franţa (zona continentală).

Așadar, începând de astăzi, 23 iunie 2020, pe aeroportul din Timişoara se vor relua zborurile regulate spre şi dinspre Italia (Bari, Bergamo, Roma, Veneţia), urmând ca de sâmbătă, 27 iunie, să fie reluate şi zborurile spre Paris.