marți, 16 aprilie 2024
Informația fără granițe


Afacerile românilor din străinătate: Magazinul Dobrogeana din Spania

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora În evidență Prima pagină Știri - miercuri, 21 februarie 2024 Etichete: , , , , , ,

Localitatea spaniolă Talavera de la Reina găzduiește un colțisor de Românie, cunoscut sub numele de „Dobrogeana”, un magazin care a devenit repede un punct de referință pentru iubitorii gastronomiei românești.

Valentina, o conațională, a transformat Dobrogeana într-un tezaur gastronomic ce aduce în prim-plan aromele autentice ale țării noastre, relatează publicația Cover Talavera.

Cu trei ani în urmă, Valentina a pus bazele afacerii respective, împinsă de dorința de a împărtăși bogăția culinară a României cu locuitorii din Talavera.

Valentina în magazinul Dobrogeana. Sursa foto: Cover Talavera

Această inițiativă a devenit rapid mai mult decât un simplu magazin; a devenit un omagiu adus tradiției și autenticității românești.

Dobrogeana oferă o gamă variată de produse, de la carne la condimente, toate importate direct din România.

Magazinul reușește să creeze o punte între culturile culinare, devenind un reper pentru cei în căutare de ingrediente autentice.

Fiecare produs de pe rafturi povestește ceva din istoria culinară românească, invocând nostalgia celor departe de casă.

Interior din magazinul Dobrogeana. Sursa foto: Cover Talavera

Pe lângă prezența fizică, Valentina a extins Dobrogeana și în spațiul virtual, prin intermediul Facebook și Instagram, unde promovează produsele și menține legătura cu comunitatea.

Această abordare digitală nu doar că informează, dar creează și o comunitate de pasionați ai bucătăriei românești.

Dobrogeana nu se limitează la a fi un simplu magazin; oferă o experiență completă, extinzându-se până în casele clienților prin serviciul de livrare la domiciliu.

Disponibilitatea Valentinei de a plasa comenzi prin WhatsApp sau prin intermediul viitoarei pagini web, adaugă o notă personală interacțiunii cu clienții.

Situat pe Avenida Pio XII numărul 69, Dobrogeana își așteaptă vizitatorii să exploreze și să se bucure de unicitatea culinară românească. Este o oportunitate de a experimenta gustul autentic al României, fără a părăsi confortul orașului Talavera.

DISTRIBUIE