miercuri, 28 februarie 2024
Informația fără granițe


Ambasada României în Spania: Asistență pe probleme de muncă și sociale în cadrul Consulatului itinerant în Insulele Canare

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Informații utile Știri - vineri, 8 octombrie 2021 Etichete: , , , , , , , ,

Atașata pe probleme de muncă și sociale se alătură echipei Secției Consulare a Ambasadei României în Spania, care se deplasează în cadrul consulatului itinerant în Insulele Canare, în perioada 10 – 15 octombrie 2021.

Vor fi astfel organizate reuniuni de informare pe teme de muncă și securitate socială și pe teme consulare, conform următorului program:

I. Tenerife

  • Duminică, 10 octombrie

Orele 17.00 – 19.00: reuniune informativă dedicată comunității, la sediul consulatului itinerant – ESCUELA DE SEGURIDAD Y CONVIVENCIA – AULA 7, Calle Beneharo s/n, Las Nieves Tenerife.

  • Marți, 12 octombrie:

Orele 11.00 – 12.30: reuniune informativă dedicată comunității, la sediul consulatului itinerant – ESCUELA DE SEGURIDAD Y CONVIVENCIA – AULA 7, Calle Beneharo s/n, Las Nieves Tenerife.

II. Gran Canaria

Miercuri, 13 octombrie

Orele 16.30 – 18.30: reuniune informativă dedicată comunității – la sediul Consulatului onorific al României în Insulele Canare – Calle Alférez Quintana Suarez, nr. 18, Telde, Las Palmas

În cadrul acestor reuniuni vi se vor oferi informații utile și aveți ocazia de a vi se răspunde direct la întrebări și de a primi îndrumare cu privire la situații cu care vă confruntați. Pentru a asista la reuniuni nu este nevoie de programare. Se vor respecta măsurile de siguranță sanitară în vigoare.