vineri, 21 iunie 2024
Informația fără granițe


Ambasada României în Spania: Sesiune live de întrebări & răspunsuri pe probleme sociale și de muncă

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Știri - miercuri, 29 aprilie 2020 Etichete: , , , , ,

Reprezentanții Ambasadei României în Spania organizează joi, 30 aprilie, între orele 20:00 – 22:00, o sesiune live de întrebări și răspunsuri pe probleme de muncă și sociale, dedicată românilor din această țară care întâmpină dificultăți de acest gen. Va răspunde întrebărilor adresate pe pagina de Facebook a Ambasadei, atașata pe probleme de muncă și sociale, Cristina Florea.

Redăm mai jos, anunțul publicat pe pagina Facebook a Ambasadei:

Vă invităm joi, 30 aprilie, în intervalul 8PM-10PM (seara), la o sesiune live de Întrebări & Răspunsuri cu atașata pe probleme sociale și de muncă din cadrul Ambasadei.

Teme de discuție: măsurile luate de autoritățile spaniole în sprijinul cetățenilor pe durata pandemiei Covid-19, problematica legată de muncă și securitate socială – șomaj, pensii, alocații etc.

Scrieți întrebările dvs. în comentarii la momentul începerii sesiunii live pe Facebook (pagina Ambasadei) și colega noastră vă va răspunde.

Atenție! Sesiunea de întrebări și răspunsuri presupune acordarea de consiliere celor care au neclarități. Ambasada nu se substituie autorităților competente în aplicarea legislației în materie socială și de muncă.