marți, 25 iunie 2024
Informația fără granițe


Ambasada României la Londra: consulat itinerant în Cambridge între 14 și 16 noiembrie

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Știri - miercuri, 3 noiembrie 2021 Etichete: , , , , , , , ,

Secţia Consulară a Ambasadei României la Londra organizează un consulat itinerant în perioada 14-16 noiembrie 2021, în localitatea Cambridge, pentru a oferi asistenţă şi servicii consulare cetăţenilor români din această zonă.

Accesul la serviciile consulare se va face numai în baza programării prealabile care poate fi solicitată la Secţia Consulară a Ambasadei României de la Londra, pe adresa de email: londra.consulatitinerant@gmail.com. La rubrica „Subject” din e-mail trebuie să scrieți: Solicitare programare Consulat itinerant – Cambridge – 2021, precum și serviciul solicitat (Ex. pașaport sau act notarial)

Vor fi preluate cereri doar pentru persoanele care au primit programare prealabilă prin email, după cum urmează:

  • Duminica – 14 noiembrie 2021, între orele 09.00 – 17.00;
  • Luni – 15 noiembrie 2021, între orele 9.00 – 17.00;
  • Marți – 16 noiembrie 2021, între orele 9.00 – 14.00.

Vor fi prestate exclusiv următoarele servicii consulare:

  • preluarea cererilor pentru pașapoarte electronice și titluri de călătorie;
  • eliberarea pașaportului, dacă acestea se află deja la Secția Consulară;
  • preluarea cererilor pentru autentificarea actelor notariale.

Important!

Dacă aţi făcut o cerere anterioară (înainte de publicarea prezentului anunţ) pe site-ul econsulat.ro vă rugăm să transmiteţi la adresa de e mail: londra.consulatitinerant@gmail.com, numărul cererii și eventuala dată a programării. (ex.PE600600).

Nu se iau în considerare solicitările incomplete.

În situația în care aveți deja o programare la Secția Consulara Londra și doriți să obțineți programare în cadrul prezentei sesiuni a consulatului itinerant, vă rugăm ne comunicați acest aspect și să precizați numărul

Paşapoartele pentru care veți depune cererea in consulatul itinerant pot fi remise și prin poştă, drept pentru care, dacă sunteți interesat, veți depune şi un plic pre-plătit autoadresat timbrat corespunzător – Royal Mail – Special Delivery, la momentul depunerii cererii.

Mai multe informații pe: londra.mae.ro.