joi, 30 mai 2024
Informația fără granițe


Apelul emoționant al unei românce adoptate în străinătate: „Vă rog, ajutați-mă să-mi găsesc familia biologică!”

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Din România Evenimente În evidență Prima pagină Știri - marți, 18 iulie 2023 Etichete: , , , , ,

În prezent trăiește în Canada, dar dorul o poartă spre țara natală, România. Geni Lammița Geamanu este numele românesc pe care îl poartă cu mândrie și care îi amintește de rădăcinile ei, chiar dacă acum, la distanță de peste 7.000 de kilometri, ea este în căutarea unei părți lipsă din viața sa. Are 32 de ani și dorește să o regăsească pe cea care i-a dat viață, pe frații și surorile sale.

Născută pe 22 februarie 1991, în localitatea Mălureni, județul Argeș, Geni își aduce aminte cu claritate de numele părinților ei biologici, Geamanu Domnica și Geamanu Gheorghe. Din păcate, destinul a făcut ca ea să fie adoptată de mică, plecând din orășelul Pitești și părăsindu-și familia.

În momentul nașterii sale, Geni avea deja cinci frați, legături de sânge pe care le-a pierdut odată cu adoptarea. Astăzi, dorința ei cea mai mare este să își regăsească frații și să cunoască familia pe care a părăsit-o în urmă cu mai multe decenii.

Cu un mesaj plin de speranță, Geni face un apel către toți cei care o pot ajuta în această căutare emoționantă. Își dorește să i se distribuie anunțul cât mai mult, în speranța că va ajunge la cineva care deține informații despre familia ei biologică.

„Vă rog mult să îmi distribuiți anunțul cât mai mult în speranța că îmi voi putea cunoaște familia biologică. Dacă aveți informații vă rog să scrieți în privat paginii. Vă mulțumesc foarte mult!” – este mesajul disperat al tinerei.

Fiecare detaliu, oricât de mic, poate fi de ajutor. Geni nu își dorește decât să știe că frații ei sunt bine și să îi poată cunoaște, să reunească piesele puzzle-ului vieții sale și să poată înțelege complet imaginea de ansamblu a propriei istorii.

Prin acest apel, sperăm să oferim un ajutor în căutarea ei și să îi dăm ocazia de a-și cunoaște familia pe care a pierdut-o odată cu adopția sa.