luni, 20 mai 2024
Informația fără granițe


Apelul emoționat al unei românce adoptată în străinătate: „Ajutați-mă să-mi găsesc familia biologică”

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora În evidență Prima pagină Știri - miercuri, 13 septembrie 2023 Etichete: , , , , ,

O tânără româncă adoptată în Statele Unite ale Americii face un apel tulburător către compatrioții săi, sperând să-și reîntâlnească familia biologică.

Mesajul emoționant a fost postat pe pagina de Facebook  „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”.

Ana Maria Iacob, așa cum se numea la naștere, s-a născut în Mediaș, județul Sibiu. În mesajul său, tânăra oferă câteva detalii care ar putea ajuta la identificarea familiei sale de origine.

Mama ei biologică se numește Sanda Iacob, iar tatăl Augustin Iacob. Mai mult, Ana Maria menționează că are patru frați: Daniel, Augustin, Sanda și Cristina.

Din informațiile furnizate în anunț, reiese că Ana Maria a fost adoptată și crescută în Statele Unite, dar dorința de a-și cunoaște rădăcinile a rămas puternică în inima sa. Acum, ea își dorește ca mesajul său să fie distribuit cât mai mult, pentru a crește șansele de a-și revedea familia.

Orice informație care ar putea ajuta la această căutare emoționantă este binevenită. Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să contacteze administratorii paginii menționate mai sus.