vineri, 21 iunie 2024
Informația fără granițe


Autoturism furat din Marea Britanie, găsit în România. Mașina are o valoare de 25.000 de euro

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Din România Știri - miercuri, 10 noiembrie 2021 Etichete: , , , , ,

Un autoturism marca Mercedes-Benz, model E Class, an fabricație 2017, în valoare de aproape 25.000 de euro, declarat ca fiind furat din Marea Britanie, a fost găsit de polițiștii de frontieră români în curtea unei femei din localitatea Poienile de sub Munte, județul Maramureș.

Marți, 9 noiembrie, Poliția de Frontieră a declanșat o acțiune le linia combaterii traficului de autoturisme furate din străinătate.

În urma acțiunii și a unui mandat de percheziție emis de către Judecătoria Vișeu de Sus, polițiștii au identificat la domiciliul unei femei, în vârstă de 45 de ani, de pe raza localității Poienile de sub Munte, un autoturism, marca Mercedes-Benz, model E Class, an fabricație 2017.

Organele de control au efectuat verificări suplimentare, în bazele de date, în urma cărora au constatat faptul că mijlocul de transport figurează ca fiind furat, alertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie, în luna septembrie.

Autoturismul, în valoare de peste 120.000 de lei, a fost transportat și indisponibilizat la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.