luni, 20 mai 2024
Informația fără granițe


Un bărbat din Marea Britanie aflat în divorț cu o româncă oferă 20.000 de lire celui care îi va aduce înapoi copilul luat de mamă

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Știri - vineri, 3 septembrie 2021 Etichete: , , , , , ,

Un fost boxer scoţian în vârstă de 38 de ani, susţine că soţia sa de origine română a fugit în România cu fiul lor și anunţă că oferă o recompensă de 20.000 de lire sterline persoanei care îi va aduce copilul înapoi, scrie Adevărul.

Craig Windsor afirmă că soția sa cu care se află de fapt în divorț, o româncă pe nume Mihaela Petroi, în vârstă de 32 de ani, l-a luat în luna februarie pe fiul lor, Craig Jr, în vârstă de 6 ani și a plecat în România, refuzând apoi să se mai întoarcă în Marea Britanie. Prin urmare, bărbatul spune că este dispus să dea bani oricui îl poate ajuta.

„Mihaela a fugit din ţară cu băiatul meu şi mi-a smuls inima. S-a întors în România pe 26 februarie. Nu m-am bucurat prea mult de asta, dar a spus că are nişte acte de semnat pentru unchiul ei şi că se va întoarce peste două săptămâni. După aproximativ o săptămână, ea mi-a spus: ‘Dacă vrei să-l vezi din nou pe Craig, atunci va trebui să vii în România’”, susține Craig Windsor.

Tatăl copilului a decis însă să abordeze o altă strategie: „Singurul lucru pe care îl vreau în viaţa mea este ca fiul meu să revină în Scoţia. Sunt dispus să dau 20.000 de lire sterline oricui îl poate recupera” a afirmat acesta.

Mihaela Petroi precizează că a plecat cu copilul din Scoția, s-au mutat în România și chiar soțul ei i-a dus la aeroport. „Tatăl a semnat o hârtie în fața unui avocat scoțian și a fost de acord că duc copilul în România, să trăiască în România, să meargă la școală, să primească o educație și să crească aici. De asemenea Craig Windsor a fost de acord să vină în România să își vadă fiul (dar nu a fost interesat să facă asta)”. Mama dă asigurări că băiatul vorbeşte zilnic pe internet cu tatăl său. „Băiatul meu este foarte fericit în România, a fost dus la grădiniţă aici, începe şcoala în curând aici”.

Ea îl acuză pe tatăl acestuia că „ce a făcut este ilegal. Este doar un bărbat care nu poate accepta că nu îl mai vreau”.